Diego Pablo Simeone | Diari Catala
Diego Pablo Simeone, a la roda de premsa prèvia al partit contra el Real Madrid | FOTO: Europa Press

Diego Pablo Simeone, el tècnic de l’Atlético de Madrid, ha restat importància a la diferència de pressupost de 400 milions que hi ha entre el seu equip i el Real Madrid

Diego Pablo Simeone creu que la diferència de pressupost entre l’equip que ell dirigeix i el Real Madrid no és important una vegada es salta al terreny de joc. “Ho he dit més d’un cop, però ho torno a repetir per si algú no ho ha entès. Les diferències econòmiques són reals, però a un partit no importen. A la llarga el que té més pressupost normalment acaba més amunt perquè té més alternatives. Després hi ha situacions que poden variar, però la lògica és aquesta”, ha expressat.

El tècnic argentí també s’ha referit als problemes de gol que esta patint el seu equip en els últims partits. “L’única manera que conec de solucionar-ho és seguir insistint per generar ocasions de gol. L’altre dia en vam tenir quatre d’importants. Aquest és el camí a seguir. Després, al futbol en pots tenir moltes i no aprofitar-les o tenir-ne una i marcar. Els futbolistes, sobre tot els que fan gols, viuen de moments i esperem retrobar-nos amb aquesta faceta clau que és el gol”, ha explicat.

Simeone no ha volgut afegir més llenya al foc sobre el poc temps de descans que ha tingut el seu equip, que el dimecres va disputar l’anada dels vuitens de final de la UEFA Champions League. “Del que es tracta és de buscar alternatives per intentar arribar de la millor manera possible al partit i veure les situacions amb optimisme. Ens hem de preparar en conseqüència al temps del qual disposem i jugar el dissabte a les quatre, que és l’hora fixada”, ha sentenciat.