Els tres noms sonen amb força per a la nova vida de Top Gear

Arriba el Nadal i arriben les sorpreses, des que Top Gear es va quedar orfe de presentadors després del sonat acomiadament del carismàtic Jeremy Clarkson, el qual el van seguir els seus dos fidels escuders, Richard Hammond i James May, el programa-show britànic de motor havia de buscar uns bons relleus per assegurar la continuïtat i l’èxit d’aquest format televisiu.

La primera i única peça que s’ha confirmat oficialment des de la BBC és l’estrella radiofònica britànica Chris Evans. Doncs bé, ara sembla que es comença a veure la llum al final del túnel amb tres noms sobre la taula que no estan confirmats oficialment, però sí que entren amb força a totes les loteries. En aquest sentit, el diari britànic ‘The Telegaph’ afirma que Evans estarà acompanyat per Chris Harris i Sabine Schmitz quan el 8 de maig del 2016 s’estreni la nova vida de Top Gear.

Chris Harris, Sabine Schmitz i David Couthard Top Gear | Diari Català
Sabine Schmitz

I qui són aquests dos nous personatges que apareixen en escena? Si sou coneixedors del món del motor sabreu que Chris Harris és una autèntica referència internacional com a periodista de motor, sobretot gràcies als seus espectaculars vídeos on és capaç de creuar qualsevol model, la majoria d’ells d’altes prestacions. Per l’altra banda, tenim a Sabine Schimtz, una coneguda pilot alemanya i expresentadora de televisió en programes de motor. A més a més, ja havia fet alguna aparició a Top Gear quan el show era conduit per Clarkson.

Però la cosa no quedaria aquí, ja que també s’apunta que David Coulthard, expilot de Fórmula 1, podria entrar també en escena de forma més puntual i, fins i tot, es parla que podria ser el nou Stig.

Chris Harris, Sabine Schmitz i David Couthard Top Gear | Diari Català
David Coulthard

Repetim que encara no hi ha res oficial, però Schmitz i Harris són els que més números tenen per entrar i formar part de l’equip ja que, a més a més de la seva àmplia experiència com a pilots i conductors, també saben com moure’s davant de les càmeres. Pel contrari, la figura de Coulthard queda més a l’aire però, si arriba, seria una bona aportació.