Chronos converteix el teu rellotge en un SmartWatch

  0
  Chronos

  Chronos

  Chronos vol convertir el teu rellotge tradicional en un que sigui intel·ligent

  Una cosa és clara, i és que els wearables necessiten tot tipus d’idees perquè arribi en un moment que un usuari decideixi la compra d’un per al seu dia a dia, ja que de moment sembla que no estan trobant el suport necessari per esdevenir el que ha estat els smartphones fins ara.

  Per això Chronos és una de les apostes que pot ser temptativa perquè, almenys, els usuaris puguin rescatar aquests rellotges tradicionals per convertir-los en un “smart”. I és que aquest és l’objectiu de Chronos, que puguis reutilitzar aquest rellotge per poder accedir a notificacions, registre de l’activitat física i certes altres característiques menors que posseeixen wearables sota Android Wear o Tizen.

  Un petit disc que afegeix funcions de SmartWatch a qualsevol rellotge de polsera

  Chronos és un petit disc de 2,5 mm de gruix i 33 mm de diàmetre que es subjecta a la part inferior de qualsevol rellotge sempre que tingui almenys aquesta mida. Es connecta al mòbil mitjançant Bluetooth i la seva bateria li permet operar durant tres dies sense recarregar. La càrrega és sense fils, i també és resistent a l’aigua, encara que no s’especifica en quin grau.

  Chronos

  En essència, Chronos afegeix dues coses a un rellotge convencional. El primer és un sistema de notificacions mitjançant un LED que canvia de color i vibracions al canell. No sembla molt, però es pot configurar de manera força àmplia per associar, per exemple, les trucades o els missatges d’un determinat contacte a un patró de llum i vibració concrets. La segona cosa que afegeix Chronos és una plataforma senzilla per quantificar la nostra activitat mitjançant un acceleròmetre que mesuri els nostres passos.

  Chronos ja està disponible per la seva reserva des d’avui mateix a un preu de 99 dòlars des de la seva pàgina web, i a partir de la primavera de 2016 començarà a ser distribuït.

  Chronos