Científics demostren que Déu no va crear l'univers
Un equip de científics canadencs va realitzar un dels descobriments més importants de la història: com va ser que l’univers es va crear a partir del no-res i que Déu no va crear l’univers. Per això, van descartar tota participació divina.

Amb un rebuig a la necessitat d’un Déu creador, els especialistes van elaborar una nova teoria basada en la inflació de les anomenades partícules virtuals, és a dir, d’aquelles que contenen una càrrega molt petita d’energia, per un lapse molt curt.

Aquesta descripció, segons va publicar el portal Express, porta amb si un problema: Déu no va crear l’univers, Com aquest tipus de partícules tan petites pot crear un univers com el conegut ? La resposta la va donar el Dr. Mir Faisal, del Departament de Física i Astronomia de la Universitat de Waterloo, Canadà, qui ha afirmat que sota les regles de la teoria de la inflació les diminutes partícules virtuals poden expandir prou per a crear l’univers.

Però l’especialista va complicar encara més les coses i va assegurar que és incorrecte tractar de saber com l’univers es va crear des del no-res. “L’univers encara és res“, va assegurar, en referència a la seva absència d’energia.

Quin paper va jugar Déu en la creació? Per Faisal, Déu no va crear l’univers, no el Déu representat com un “superhome sobrenatural”. Però si, en canvi, Déu és “un gran matemàtic, potser sí” hagi tingut importància en la creació. D’aquesta manera, segons el portal, el científic es va referir a la teoria de la inflació, és a dir, al fet que l’energia positiva total en forma de matèria equilibra l’energia negativa en forma de gravetat, de manera que l’energia total de l’univers és zero.

Si en l’univers hi ha absència d’energia, com cal entendre la seva creació? La resposta, ha insistit, està en les anomenades partícules virtuals, que tenen una càrrega d’energia molt petita i de molt curta durada. Per Faisal, això no és un contrasentit, ja que aquest tipus de partícula bé va poder expandir-se fins a crear l’univers gràcies ala seva inflació, és a dir, al seu magnífic creixement.