Cinc anys d’allunyament per un jove de L’Hospitalet per assetjar una presentadora de TVE

0
Ana Ibañez presentadora TVE
La presentadora de TVE, Ana Ibáñez | Foto: RTVE

Un jove de L’Hospitalet condemnat per assetjar durant varis mesos Ana Ibáñez, periodista de TVE

 

Un jove de L’Hospitalet de Llobregat i la periodista de Televisió Española (TVE) Ana Ibáñez han arribat a un acord per evitar el judici per la denuncia per coacció que la periodista havia presentat contra el jove.

Els fets van ocórrer durant 2010, quan el jove va enviar, segons el Fiscal, diversos missatges a la web de La noche en 24 horas –programa de TVE que presentava Ibáñez-. En aquests comentaris, l’acusat deia que l’estimava.

Al poc temps, l’assetjament va entrar en un altre nivell, ja que explica el mateix Fiscal que el jove va viatjar en diferents ocasions des de L’Hospitalet a Haro (Logronyo), on viuen els pares de la periodista. Allà va arribar a entregar un paquet amb un dibuix i una carta.

No content amb això, el jove va intentar veure a la presentadora al seu lloc de treball, la seu de TVE a Torrespaña, a Madrid. Segons l’acord al que han arribat les parts, els fets suposen un delicte continuat de coacció, pels quals s’imposa una pena de cinc anys d’allunyament respecte la periodista i la seva família, així com una multa de 450 euros.