Més de 30 títols oficials en el món del futbol, 18 distincions individuals o els més de 400 partits oficials com entrenador en són algunes

22 títols oficials

Pep Guardiola ha aixecat 22 títols oficials des de la banqueta. Des del 2008, el de Santpedor ha guanyat dues UEFA Champions League, tres Supercopes d’Europa, tres Mundials de Clubs de la FIFA, set lligues amb el FC Barcelona B, el FC Barcelona i el FC Bayern, tres Supercopes d’Espanya, dues Copes del Rei i dues Copes alemanyes.

 

18 distincions individuals

El tècnic català ha rebut 18 premis individuals des que exerceix d’entrenador. Guardiola ha rebut en una ocasió el Premi FIFA al millor entrenador del món, dos Premis UEFA al millor entrenador de l’any, dos Premis IFFHS al millor entrenador del món, dos Premis World Soccer al millor entrenador del món, tres Premis Onze d’Or al millor entrenador d’Europa, quatre Premis LFP al millor entrenador de La Liga, dos Trofeus Miguel Muñoz al millor entrenador de La Liga i dos Premis Don Balón al millor entrenador de La Liga.

Guardiola, a més, va ser nomenat Fill Predilecte de Santpedor l’any 2009, va rebre la Medalla d’Or de la Real Orden del Mérito Deportivo el 2010 i la Medalla d’Honor del Parlament de Catalunya l’any 2011.

 

 

16 títols sobre la gespa

El de Santpedor va debutar la temporada 1990-1991 amb el primer equip del Barça, club amb el qual va jugar durant 11 anys. De blaugrana, Guardiola va guanyar una Copa d’Europa, dues Supercopes d’Europa, una Recopa d’Europa, sis lligues, quatre Supercopes d’Espanya i dues Copes del Rei, a més de tres Copes de Catalunya

La temporada 2001-2002 va emprendre una nova aventura al Brescia Calcio, i abans de retirar-se va jugar a la Roma, a l’Al-Ahli Doha de Qatar i al Dorados de Sinaloa mexicà.

 

328 victòries

Guardiola ha dirigit més de 450 partits oficials a Espanya i Alemanya, dels quals n’ha guanyat 328. La resta, 77 empats i 45 derrotes amb un registre general de victòries del 72’89%.

 

666 gols

El català ha celebrat 666 gols a les banquetes del primer equip del FC Barcelona i el FC Bayern, amb una mitjana de 2’62 gols per partit. Amb els blaugranes, Guardiola registra 2’71 gols per duel, mentre que amb el Bayern 2’49.