Miguelín fa el millor gol de la J14 de la LNFS

0
Cinc millors gols J14
@youtube

Els cinc millors gols de la J14 de la LNFS estan protagonitzats pel jugador d’ElPozo, Emi Buendía, Taffy, Eseverri i Nano Modrego

Una jornada més, els jugadors dels equips de la LNFS ens han deixat grans gols als pavellons perquè els espectadors puguem gaudir. Aquests són els cinc millors de la catorzena jornada:

Al cinquè lloc tenim el gol de Nano Modrego, del D-Link Saragossa, que amb una volea des de molt lluny va aconseguir superar la porteria rival.

A continuació, Eseverri va finalitzar un contraatac del Magna Gurpea per fer pujar un gol pel seu equip.

A la tercera posició entra Bruno Taffy, el genial jugador del Palma Futsal. Iniciant una jugada des del centre del camp i desfent-se de dos jugadors rivals, Taffy va picar la pilota per sobre del porter per fer un gol molt bonic.

Abans del millor gol, Emilio Buendía va marcar amb un excel·lent xut des de lluny amb la cama esquerra, que va entrar a la porteria després de tocar els dos pals.

Finalment, a la primera posició tenim a Miguelín, un dels millors jugadors d’ElPozo. Va fer gol amb després de recollir un rebot des de la banda i introduir la pilota per l’escaire de la porteria de l’Elx.