La vaselina d’Álex Yepes, el millor gol d’aquesta jornada

0
Cinc millors gols LNFS J15
Miguelín i Álex yepes s'abracen després del gol aconseguit | FOTO: LNFS

Els cinc millors gols de la J15 estan protagonitzats per Javi Alonso, Andresito, Rafa Usín, Lin i Álex Yepes, que aconsegueix el més espectacular

Després de dues setmanes sense la Primera Divisió del futbol sala nacional, aquest cap de setmana es va viure una emocionant jornada, on es van decidir els últims equips que participarien a la Copa d’Espanya de Guadalajara. A tots els partits es van fer gols de gran qualitat, però aquests són els cinc millors gols de la J15:

A la cinquena posició tenim a Javi Alonso, del Peñíscola, que, amb una suau cullera per sobre del porter del Magna Gurpea, va fer el segon gol pel seu equip.

A continuació, Andresito, de l’Aspil-Vidal Ribera Navarra, va superar a Carlos Barrón, el porter del Palma Futsal, per avançar-se al seu camp.

Al tercer lloc tenim l’excel·lent finalització de Rafa Usín, del Magna Gurpea. El jugador internacional va desfer-se del porter contrari amb una maniobra d’autèntica qualitat per, després, marcar sense oposició.

A la segona posició apareix Lin, el jugador del Barça Lassa, que va fer un gran gol amb la seva cama dreta i que va entrar per l’escaire de la porteria defensada per Varilla.

I finalment, com a millor gol de la quinzena jornada se situa la vaselina d’Àlex Yepes, d’ElPozo Murcia. El jugador va introduir la pilota a la porteria contrària després de superar al porter amb una gran rematada.