Cinc smartphones de gamma alta que han baixat de preu

  0
  Cinc smartphones de gamma alta que han baixat de preu

  La rapidesa amb la qual avancen les marques, fa que molts d’ells baixin de preu.

  La rapidesa amb la qual avancen les diferents marques a l’hora d’anunciar els seus diferents telèfons mòbils fa que molts d’ells baixin ràpidament de preu. En molts casos ho fan després de l’aparició d’un nou vaixell almirall. En uns altres senzillament, per una mala planificació del fabricador.

  Aquest últim és el cas de Google. El gegant d’internet va anunciar la seva Nexus 6 el passat mes d’octubre per 649 euros (la seva versió de 32 GB de memòria interna), una xifra molt superior als competitius preus que manejava la tecnològica i que caracteritzaven a la gamma Nexus.

  Després de la multitud de crítiques rebudes Google va recular i va baixar el preu. Actualment el mateix model d’aquest terminal costa 599 euros. El Nexus 6 disposa d’una pantalla Quad HD de 5,96 polzades, un processador Snapdragon 805 de 4 nuclis a 2,7 GHz, 3 GB de RAM, càmera de fotos amb 13 MP i estabilitzador òptic d’imatge, i una bateria de 3.220 mAh amb càrrega ràpida.

  Cinc smartphones de gamma alta que han baixat de preu

  Alguna cosa similar li ha ocorregut a HTC. Al març la taiwanesa va anunciar el seu nou smartphone, el One M9, a un preu de 849 euros. Després de les pobres vendes va ordenar reduir la fabricació de més unitats i després el preu. Tan sols dos mesos després el One M9 es pot trobar per 699 euros, una quantitat molt més assequible per a la majoria d’usuaris.

  El M9 és un smartphone notable, però amb algunes ombres: si bé és cert que HTC va millorar alguns components com el processador o la bateria, no va fer el propi amb uns altres com la pantalla, càmera de fotos o disseny. El M9 munta un panell full HD 1.080 píxels, un processador Snapdragon 810 de vuit nuclis i 3 GB de RAM, a més d’una bateria de 2.840 mAh i una càmera de fotos amb 20 MP sense estabilitzador òptic d’imatge.

  LG, Samsung i Yotaphone també baixen els seus preus

  Després que gegants com Samsung, HTC o Huawei presentessin els seus nous telèfons de gamma alta d’aquest 2015, li va tocar el torn a LG. La sud-coreana va presentar la seva nou G4 el passat mes d’abril, un mòbil disponible en cuir que, igual que el One M9, tampoc aportava moltes novetats respecte a la seva versió anterior, el G3. El que sí va provocar no obstant això va ser que baixés el seu preu. El G3 es va estrenar a Espanya a un preu lliure de 599 euros i ara es pot comprar per 449 euros.

  Estem parlant d’un smartphone que ni molt menys s’ha quedat obsolet. Disposa d’un panell Quad HD de 5,5 polzades, processador Snapdragon 801 a 2,5 GHz, 2 GB de RAM, bateria de 3.000 mAh i càmera de fotos amb 13 MP i estabilitzador òptic d’imatge.

  El Galaxy Note Edge de Samsung per la seva banda, és un altre dels smartphones anunciats recentment que també ha baixat el seu preu. Encara que en aquest cas molt menys. Aquest terminal va ser una de les últimes apostes de la companyia per la gamma premium de telèfons gegants, però també va ser criticat pel seu alt preu.

  Cinc smartphones de gamma alta que han baixat de preu

  Estem parlant d’un telèfon amb una gran peculiaritat (una de les cantonades de la seva pantalla és corba), i dos grans inconvenients (és de plàstic i costa el mateix que un iPhone 6 Plus: 899 euros). Potser per això i després de la presentació de les seves dos nous dispositius Galaxy S6 i S6 Edge, la sud-coreana va decidir baixar el seu preu. Ara es pot comprar a la pàgina oficial per 869 euros, una quantitat que encara resulta una miqueta elevada.

  Aquest mòbil es caracteritza per tenir una pantalla geganta de 5,6 polzades amb una resolució Quad HD (2.560 x 1.600), un potent processador Snapdragon 805 amb 3 GB de RAM i una càmera de fotos posterior amb 16 MP i estabilitzador òptic d’imatge.

  Cinc smartphones de gamma alta que han baixat de preu

  Finalment, el mòbil amb dues pantalles integrades de sèrie (una normal més altra de tinta electrònica), el Yotaphone 2, també ha rebaixat el seu preu de llançament. El smartphone costa 599 euros (la seva versió de 32 GB de memòria interna), quan el seu preu original era de 699 euros.

  Aquest terminal disposa d’una pantalla Gorilla Glass 3 de 5 polzades, un processador Snapdragon 800 i 2 GB de RAM, bateria de 2.500 mAh i una càmera de fotos de 8 MP. Però la seva característica principal està, com apuntem, en la seva pantalla de tinta electrònica, pensada especialment per estalviar energia.