Fora de l’asfalt del circuit, l’edició d’aquest any presenta noves activitats lúdiques

El Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1, cinquena prova del Campionat del Món i que es disputarà al Circuit de Barcelona-Catalunya del 13 al 15 de maig, ja comença a escalfar motors. Enguany presentarà com a novetat múltiples activitats lúdiques per completar l’oferta d’oci que engloba la categoria reina de l’automobilisme.

Fora de l’asfalt, l’edició d’aquest any presenta noves activitats lúdiques com ‘Hipstory’, un espectacle lúdic-didàctic de Hip-Hop, actuacions del grup musical ‘The bròquil is over’, una batucada amb la ‘Brincaderia’ i castellers com a mostra de la cultura local. També hi haurà una exhibició de ‘#grafiti’ a càrrec de Kapi i una zona de ‘Food market’ anomenada ‘Tapes GP’ on es podran degustar diverses tapes de coneguts cuiners catalans.

A més de les ja clàssiques activitats com la visita al ‘Pit Lane’, el ‘Open Track’ i la ‘Kid’s zones’ hi haurà una exhibició de ‘karting’ amb les futures promeses de l’automobilisme.

La cita de Montmeló és ja una parada consolidada en el Campionat del Món de Fórmula 1 ja que porta celebrant-se des de fa 26 anys. “Que siguin 26 anys és quelcom molt destacable, té molt mèrit i és una fita mundial perquè és el circuit on més estona roden els Fórmula 1. És el circuit preferit dels pilots i és un referent mundial”, va apuntar el president del Circuit de Barcelona-Catalunya, Vicenç Aguilera.

De la Rosa va dir que hi ha molts al·licients i és molt important explicar que no només és la Fórmula 1. “Tenim a GP2 i GP3 i cal potenciar-les perquè necessitarem recanvis per a Fernando Alonso i Carlos Sainz d’aquí a uns anys. I que plogui! Perquè tindrem més opcions per als pilots de casa”.

Les entrades per aquest any es poden adquirir ‘online’ a partir de 55 euros per dia o adquirir l’abonament per als tres dies des de 130 euros a la zona de Pelousse (sense seient numerat) o des de 225 euros en les diferents tribunes del traçat de Montmeló.