Citroën espera decidir els seus pilots per al Campionat del Món de Ral.lis 2016 i els seus plans per 2017 a la fi d’aquest mes.

Els seus pilots d’aquesta temporada, Kris Meeke i Mads Ostberg, van tenir actuacions desiguals en l’última cita a Gal·les disputada aquest cap de setmana, encara que cap dels dos té signada la seva continuïtat amb la marca francesa per 2016.

Després de Gal·les, el director de l’equip, Yves Matton, ha dit que les coses es mouran ràpidament a partir de la decisió que haurà de prendre Citroën de seguir les seves activitats esportives en el Campionat del Món de Ral.lis o en el Campionat del Món de Turismes a partir de 2017.

Citroën espera decidir els seus pilots - Diari Català“A les dues següents setmanes es prendran les decisions, el primer crec que serà saber els nostres plans per 2017”, ha comentat. “En relació amb el que fem, prendrem la decisió sobre els nostres pilots per 2016. Vaig a començar a parlar amb els pilots per intentar treballar amb ells”.

“Estic molt content d’haver tingut la possibilitat d’esperar tant temps perquè va ser molt interessant el que vam veure durant aquest ral.li. Crec que haig de tenir tots els detalls abans de prendre una decisió, començar a parlar amb ells i veure si podem arribar a un acord”.

Matton ha admès que Meeke i Ostberg són només dos dels noms que estan sobre la taula. “No només estic parlant amb ells dos, també hi ha altres pilots”, ha dit.

Font: www.wrc.com