En en un comunicat oficial, Citroën Racing ha explicat la nova situació esportiva

Ja és oficial i sembla que irrevocable, Citroën Racing abandona el Mundial de Ral·lis (WRC), però només al 2016, ja que al 2017 tornaran amb la nova normativa vigent. D’aquesta manera la marca francesa tindrà el temps suficient per centrar tots els esforços per al nou cotxe del 2017 que, segons la nova normativa, seran molt diferents als actuals.

Així mateix, Citroën Racing també ha assenyalat que seguirà un any més al Mundial de Turismes (WTCC), però sense el seu gran pilot, Sébastien Loeb. Tot i així, també han comentat que el 2016 serà el seu últim any ja que al 2017 abandonaran per complet aquesta competició.

Fa uns dies explicàvem que els pilots actuals de Citroën Racing del Mundial de Ral·lis no tenien assegurat el seu futur, doncs ara ja saben que per l’any vinent no tenen seient, almenys a la firma francesa.

Per la seva part, Loeb abandona el Mundial de Turismes amb Citroën Racing per centrar-se de ple en el Dakar amb Peugeot Sport. D’aquesta forma Citroën només aportarà dos vehicles de la temporada vinent del Mundial de Turismes pilotats per José Maria López i Yvan Muller per, finalment, abandonar totalment aquesta competició l’any 2017.

De moment encara no se sap amb quin cotxe competirà Citroën Racing al Mundial de Ral·lis de 2017, però tot apunta que podria seguir sent el C3 WRC, això sí, amb es característiques que exigirà la nova normativa del 2017.