La Citroën SpaceTourer Hyphen serà presentada al Saló de Ginebra

Que les marques formin aliances per crear el mateix producte sota diferent nom, no és cap secret. Ho veiem en cotxes de carrer com, per exemple, el Toyota GT86 i Subaru BRZ, però sobretot ho veiem en vehicles més comercials. En aquest sentit, el grup PSA Peugeot Citroën i Toyota han creat una furgoneta de mida mitjana anomenada Citroën SpaceTourer, Peugeot Traveller o Toyota ProAce que ofereix una qualitat força interessant i obre les portes a noves creacions, com és el cas de l’anomenada Citroën SpaceTourer Hyphen.

Amb motiu del Saló de Ginebra, la marca francesa presenta la seva visió particular de la furgoneta, amb una mirada més juvenil i aventurera gràcies a un disseny desenfadat i amb molt de color. El nom de Citroën SpaceTourer Hyphen sorgeix gràcies a una col·laboració amb el grup musical francès Hyphen Hyphen.

Com no podia ser d’una altra manera, el disseny principal es basa en la SpaceTourer original però aportant elements més de prototip com les llandes de 19 polzades acompanyades per uns pneumàtics específics, unes proteccions de plàstic negre força cridaneres a la part baixa de la furgoneta, nous para-xocs davanters i posteriors i una pintura de doble color que es va difuminant a través dels punts.

Citroën SpaceTourer Hyphen, color i aventura | Diari Català
Interior de colors

A l’interior, la Citroën SpaceTourer Hyphen també juga amb els colors que es van canviant segons el seient i que aporten un aspecte únic que ningú fins ara havia tret. Pot agradar o no, però el cert és que la marca francesa ha estat totalment original i ha volgut desmarcar-se de la resta.

Sens dubte, aquesta Citroën SpaceTourer Hyphen aposta per una imatge més aventurera, fet que queda plasmat en un sistema de tracció total i una suspensió elevada. Equipa una mecànica dièsel amb motor 2.0 BlueHDi de 150 CV que s’associa a una caixa de canvis manual de sis velocitats.