CiU de Barcelona critica Colau

0
Sònia Recasens,
EP: Sònia Recasens,
 Sònia Recasens,
EP: Sònia Recasens,

Per prendre mesures sobre comerç “sense diàleg ni consens”

La portaveu adjunta del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Barcelona, Sònia Recasens, ha criticat aquest divendres que l’alcaldessa, Ada Colau, ha pres mesures sobre comerç “sense diàleg ni consens, i només a través de la imposició”, ha informat el partit en un comunicat.

Recasens ha anunciat que CiU presentarà a la Comissió d’Economia i a Hisenda una proposició per demanar la rectificació del Govern municipal, i aconseguir que s’avanci l’encesa dels llums de Nadal fins a l’últim cap de setmana del mes de novembre, quan comencen les campanyes de promoció amb descomptes i incentius com el ‘Black Friday’.

PLENS DE DISTRICTE

També ha informat que al ple del districte de l’Eixample celebrat aquest dijous, es va aprovar una declaració institucional impulsada per CiU per donar “suport als encausats” pel procés participatiu del 9N, que ha estat subscrita per BComú, ERC i la CUP.

Al ple del districte de Sant Martí, CiU i ERC van aprovar una proposició en la mateixa línia, en què s’insta el Govern municipal a oferir “suport lleial” a les institucions de la Generalitat i respecte a les resolucions i acords del Parlament per arribar a una Catalunya independent.

A més, CiU ha demanat al Govern de BComú que no renunciï a la titularitat ni a l’ús municipal per a equipaments de l’edifici de Transformadors, en el districte de l’Eixample, que està ocupat des d’aquest mes de juliol.

[quote]Ada Colau, ha pres mesures sobre comerç “sense diàleg ni consens, i només a través de la imposició”[/quote]