Ciutadans demana a Barcelona noves polítiques energètiques

0
Ciutadans Barcelona diari catala
C's a Barcelona. Foto: Ciutadans

Santiago Alonso vol conèixer més sobre la possible creació d’un operador energètic municipal

El regidor de C’s a Barcelona Santiago Alonso ha demanat aquest divendres al Govern municipal que adopti noves polítiques energètiques i de racionalització del consum d’aigua a la ciutat, ha informat el partit en un comunicat.

C’s ha sol·licitat conèixer les intencions de l’Ajuntament sobre la possible creació d’un operador energètic municipal, per la qual cosa ha demanat la compareixença del responsable en la matèria en la pròxima Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat. Alonso ha explicat que l’objectiu és saber si realment pretenen posar-ho en marxa, quines atribucions tindria i quines serien les conseqüències per als barcelonins.

També ha assegurat que el Govern municipal no ha presentat cap mesura relacionada amb la gestió de l’aigua, dins de les seves competències: “És imprescindible dissenyar polítiques clares per garantir el proveïment futur de Barcelona”. Ha afegit que C’s demanarà a la comissió d’aquest dimecres un informe sobre les propostes per mantenir el subministrament hídric a la ciutat a llarg termini i per reduir-ne el consum.