Ciutadans demana a Junqueras que no torni de Madrid amb les mans buides

0
Fernando de Páramo Ciutadans Catalunya
El secretari de C's a Catalunya, Fernándo de Páramo | Foto: Europa Press

Ciutadans demana al vicepresident econòmic que busqui tancar acords en la seva reunió amb Soraya Sáez de Santamaria

El secretari de comunicació de C’s, Fernando de Páramo, ha demanat aquest dilluns al vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, que no torni amb les mans buides de la seva reunió amb la vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, “com va fer Puigdemont” al reunir-se amb el seu homòleg Mariano Rajoy.

“Si acudeix a parlar d’independència com va fer Puigdemont, que va tornar amb les mans buides, els catalans no tindrem cap benefici”. Páramo l’ha encoratjat a parlar de finançament autonòmic o pressupostari, com ell creu que interessa a tots els catalans, ha dit en declaracions als periodistes.

De Páramo no confia que la seva petició sigui corresposta: “Fins ara, en aquestes reunions han anat a parlar d’independència, han fet reclamacions i han tornat sense res”.

Actes per Catalunya

Precisament per abordar el que consideren que afecta tots els catalans, C’s començarà aquest dissabte a Tarragona una sèrie d’actes que el portarà per tot Catalunya per explicar les seves propostes sectorials.

L’acte d’aquest dissabte versarà sobre autònoms i en pròxims actes visitaran Girona, Lleida i Barcelona per parlar de finançament autonòmic, de sanitat catalana i d’aprimar l’administració pública, tot i que encara no hi ha data.

Tots seran esdeveniments que no tindran format de míting, perquè “no ha començat la campanya” i perquè volen que en aquests actes la ciutadania s’impliqui. “Farem les nostres propostes; n’hem fet moltes al Parlament que han estat aprovades. Volem parlar dels problemes reals de la ciutadania, mentre altres prefereixen un constant debat del monotema”, ha dit.