Ciutadans demanarà al PP impulsar el Corredor Mediterrani

http://www.diaricatala.cat/wp-admin/post-new.php#

0

El partit d’Albert Rivera defensa el Corredor Mediterrani com a part de les negociacions que manté amb el PP perquè és “extraordinàriament potent” pel comerç

El diputat de C’s al Parlament Jorge Soler ha assegurat que el seu partit ha inclòs en la negociació amb el PP del pacte d’impulsar del Corredor Mediterrani. En una entrevista aquest dimecres en Catalunya Ràdio recollida per Europa Press, ha subratllat que C’s és un partit català que va a Madrid amb visió d’Estat, i demanarà el Corredor perquè és “extraordinàriament potent” per al comerç.

A més, ha assenyalat que cal un “pla de millora total per a la docència” a nivell estatal que integri l’anglès com a llengua vehicular en les classes, i que a Catalunya es traduiria en un sistema trilingüe. En aquest sentit, ha dit que “el trilingüisme en una de les oportunitats de millora que hi ha a Catalunya”, ja que ha opinat que els alumnes no tenen bones competències en castellà, català ni anglès.

Soler ha celebrat que C’s estigui “marcant l’agenda del canvi” a Espanya, i ha subratllat que el PP ha acceptat negociar mesures de renovació gràcies a la insistència de la formació taronja en la regeneració política.

Amb vista als pròxims Pressupostos de la Generalitat, ha dit que C’s està disposat a tenir converses, tot i que això no canviaria la seva posició sobre el procés sobiranista: “Si ens truquen, estarem per negociar”.