Segons ha pogut saber en exclusiva Diari Català, el grup municipal de C’s a El Prat presentarà una moció per instar a l’Ajuntament a fer un estudi de viabilitat sociocultural i econòmica

 

Enguany se celebren 100 anys des del primer enlairament d’un avió des de El Prat de Llobregat. Potser amb intenció de commemorar aquest aniversari, el grup municipal de Ciutadans a El Prat de Llobregat plantejarà la creació d’un museu de l’aeronàutica i l’aviació en aquesta localitat del Baix Llobregat. De fer-se realitat, seria el primer museu de l’aviació a Catalunya.

Segons ha pogut conèixer en exclusiva Diari Català, Ciutadans El Prat plantejarà aquesta setmana una moció per instar al govern municipal a realitzar un estudi sociocultural i econòmic sobre la idea a posar en marxa. La proposta no és estranya ja que aquest museu era un dels compromisos del grup ‘taronja’ en el seu programa electoral de les darreres eleccions municipals de maig, en les quals van obtenir dos regidors.

El govern municipal, una coalició d’ICV amb PSC i liderat per un dels alcaldes més veterans de Catalunya, Lluís Tejedor, haurà de proposar a debat aquesta moció al ple del proper dimecres 3 febrer. En concret, tots els grups municipals de l’Ajuntament coneixeran aquest divendres formalment la proposta de Ciutadans en la convocatòria d’aquest ple.

Si la proposta rep la majoria de vots favorables al ple del proper dimecres, s’iniciarà el procés per estudiar la viabilitat de la creació d’aquest primer museu de l’aviació de Catalunya.