Ciutadans es tanca amb el pacte amb el PSOE

0
Rafael Català, Ciutadans
Rafael Català amb altres personalitats polítiques | Foto: Europa Press

“No ens mourem d’aqui” diu el vicesecretari general de Ciutadans respecte a un possible apropament entre PSOE i Podemos

El vicesecretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas, ha assegurat que la seva formació té “molt clar” l’acord tancat amb el PSOE, que inclou més de 200 propostes “reformistes i progressistes” i que, segons la seva opinió, seria “bo” aplicar en la pròxima legislatura. “Entenem que el PSOE està compromès també amb aquest acord i, per tant, ells sabran quina és la seva estratègia en aquests dies que queden”, ha afegit.

Villegas ha estat preguntat per les converses entre PSOE i Podem, després de participar en el col·loqui ‘La Justícia a debat. Propostes per a la legislatura’ organitzat per Europa Press i Wolters Kluwer, en què han participat el ministre en funcions de Justícia, Rafael Catalá; i els portaveus de Justícia del PSOE, Juan Carlos Campo, i Podem, Victoria Rosell.

“Nosaltres estem compromesos amb aquest acord i no ens mourem d’aquí”, ha subratllat, després d’analitzar la situació política oberta a Granada després de la detenció del seu alcalde, el popular José Torres Hurtado, en una operació contra la corrupció urbanística.

Sobre aquesta qüestió, Villegas ha advertit que “ha arribat el moment” que a la ciutat de l’Alhambra es tregui qualsevol dubte de corrupció. “Des de Ciutadans plantejarem vies alternatives perquè hi hagi un altre Govern a Granada lliure de qualsevol sospita de corrupció”, ha dit.