Ciutats reptilianas sota terra en tot el món

Els Draco alats són la Aristocràcia rèptil

Els reptilians alats i amb llarga cua, són l’aristocràcia reptiliana, igual que els dracs, una altra de les seves varietats, que han estat fotografiats a Xina recentment i vists a tot el món.

Per això s’associa l’Infern a coves subterrànies on vampirs i dracos aliens porten als nens que des de eones segresten per xuclar-los l’ànima, sang, clonar-los i per usar-los com a recurs natural, com nosaltres els pollastres. Els dimonis torturen, clonen i maten a les seves bases, com hi ha document Conrado Malanga en Aliïn Cicátrix. Actualment ho porten a bases secretes de la NSA i CIA i La Mi6, tal com han denunciat autors com l’exespia mkultra de l’El MI6 James Casbolt, Phil Schneider, Bill Ubuntu, Michael Wolf o Thomas Castello. Molts -més de 100 persones- com Castello o Schneider van ser assassinats per dir això: EL MAJOR SECRET, entitats reptilianas ens dominen fa mil·lennis i viuen sota Terra en cavernes secretes o en altres dimensions o planetes: i controlen el món a través de Dos Consells Annunaki. Però ja la veritat és imparable i pots trobar milers de webs comptant amb pèls i senyals la mil·lenària conspiració reptiliana.

CIUTAT SUBTERRÀNIA RÈPTIL DE DERINKUYU EN CAPADOCIA, TURQUIA

L’enigma ja s’ha resolt: són coves de reptilians. Ens volen fer sempre combregar amb rodes de molí: no hi ha explicació lògica, sense conspironoia. Quan veiem un ovni o alien en pintures rupestres, juntament amb bisontes, és que són això, la qual cosa veien els antics i ho pintaven. La Terra és en part buida i té tremendes oquedades i coves de milers de quilòmetres. Els reptilians viuen allí abans dels humans i els llangardaixos lacerta, que són diferents i enemics irreconciliables i més pacífics. Com amb els humans, hi ha moltes races i varietats de reptilians…no m’importa confessar que jo de vegades en dies de desolació exagerada em malicio que les Lletges de Torrelavega són una altra raça més d’aquesta gentola. Algunes races reptilianes van ser creades genèticament com els humans, prenent ADN de rèptils i advertint les seves característiques i poder com a éssers jeràrquics agressius de sang freda. Hi ha més de 200 ciutats subterrànies en Capadocia, només ens mostren els primer pisos, hi ha centenars més.

Aquestes ciutats existeixen a tot el món. Hi ha enormes complexos a el Perú i Bolívia, en Cuzco per exemple, que han estat investigades per molts autors, fins a on ens deixen. Aquestes coves comuniquen tot Amèrica. El Perú els túnels de Koriancha acaben en la Jungla Amazónica. Que la ciència oficial ens expliqui què pinta això aquí. La Llegenda inca explica que els primers inques, com a Manxol Capac, van arribar de coves subterrànies.

Julio Verne era un maçó i coneixia el secret de la Terra buida, per això es va anticipar de nou en Viatge al Centre de la Terra.

Olaf Jansen va dir haver entrat a ciutats subterrànies dins de la Terra a la zona Polar Nord i Sud (biografia de George Emerson, El Déu fum), la trucada Shambala menor: ell i el seu fill van dir haver vist ciutats fabuloses i fins i tot ovnis. El pare va morir i el fill va explicar la història a Emerson als noranta anys en el seu llit de mort. Quan va intentar explicar-la abans, van procurar ficar-li en un manicomio.

Alguna cosa que també va explicar l’Almirall Byrd, que va trobar un món dins del Polo Nord. En l’Antàrtida es diu que Hitler va fugir a unes bases secretes després del seu fals suïcidi del búnker. Diversos testimonis li van veure a Sud-amèrica Sud.

Segons els autors esotèrics i altres fonts privades de canalitzadors i nens indis, hi ha altres grans ciutats subterrànies com la Mítica Shambala i Agarta a Àsia, Telos en Muntanya Shasta, Posid, ciutat Atlántida en el Mato Grosso de Brasil, Shonse, colònia lemuriana en l’Himàlaia, Rama en Raipur Índia, Shingwa a Xina-Mongòlia i una colònia a la Muntanya Lassen de Califòrnia.

Ciutats reptilianas sota terra en tot el món

COVES MAYAS

I encara hi ha més, les entrades solen ser piràmides i volcans. El culte als volcans és el més antic de la Terra, per això hi ha un thinktank (comecocos) illuminati anomenat: els vulcanos. Hi ha més a Sibèria, Sud de la Fulla Gran a Uruguai, els Pols, Cova del Mamut en Kentaky, Manaus i Cataractes de Iguazú a Brasil, Muntanya Epomeo a Itàlia, Cova dels Tayos a Equador, Esfige de Gizeh, Gruta de la Pau a Equador, En la serralada de Yvytu Turusu a Paraguai, Gruta de Guagapo a Perú, tula a Mèxic, en Riu Paraná fins a arribar a la capital Argentina.

L’arqueòleg Robert Stacy Judd va trobar complexos subterranis mayas en el Yucatan en la Cova de Loltun. Yves d´Alveydre i Papus, autors esotèrics, van parlar extensivament de ciutats secretes sota l’Índia i el Desert del Gobi amb milions d’habitants. El llibre de d´Alveydre va ser censurat, però es va salvar una còpia que després va ser difosa.

CIUTATS DE LA ATLÀNTIDA

Aquestes ciutats van ser construïdes sobretot en la Atlàntida i Lemuria pels Annunaki alienígenes de Niburu o fins i tot per altres civilitzacions aliïn anteriors que van visitar la terra fa més de 500 anys o milers de milions d’anys. De vegades les van fer per protegir-se de guerres psicotrónicas i cataclismes o per amagar-se després de ser perseguits d’altres planetes. També les races regressives com a grises i reptilians agraden de viure en catacumbes perquè són éssers regressius de foscor…i sobretot per no pagar l’IBI, el fastigós impost de béns immobles… les hi saben tots els oncles. Aquí els únics que paguen són els borregomátrix

En aquestes ciutats viuen milions d’habitants, més les bases subterrànies aliïn que hi ha a tot el món, algunes compartides amb agències d’espionatge: hi ha unes 1.500, les excaven amb els diners robats de la droga i els nostres impostos.

També hi ha moltes bases marines, alienígenes i humanes. Bill Cooper va començar en la conspironoia quan va veure sortir un ovni o ovni del mar. Hem explicat experiències exclusives d’un ovni vist a la platja de Liencres a Cantàbria i la meva pròpia mare va veure un ovni cigar multiculo a la platja de Verge del Mar en Sant Roman Cantàbria, on es desenvolupa la trama REAL del misteri dels vampirs bakaladeros, on apareixen ovnis a manta.

ALGUNES COVES COLOSSALS CONEGUDES:

Krubera, Geòrgia (Abkhazia) 2080 metres
Lamprechtsofen, Àustria 1631 metres
Gouffre Mirolda, França 1626 metres
Reseau Jean Bernard, França 1602 metres
– Cova de Tian Xing, Xina 1026 metres
— Torca del Cerro, Espanya 1589 metres
— Sarma, Geòrgia (Abkhazia) 1542 metres
Cehi 2, Eslovènia, 1533 metres

CONCLUSIÒ:

Les evidències de cultures reptilianes que ens van precedir i ens van modificar i van controlar són aclaparats en arqueologia prohibida, canalitzacions, abduïts i contactats, xamans, yoguis, testimonis directes (citats en exclusiva en aquest blog) estudis periodístics, mitologia, llegendes, ooparts (artefactes fos del temps) i estudis no oficials. Ens han ocultats la nostra història oculta i llinatges reptilians i Annunakis, però la veritat està sortint a la llum. Grans autors com l’astrònom Sir Fred Hoyle, l’antropòleg biòleg David Horn o German Oberth, el pare dels coets, van estar convençuts que Grans Entitats Interdimensionals o Macrobios ens controlen ocultament des de fa eones a través d’entitats satàniques i reptilianes regressives, que s’alimenten, a més de sang i carn humana, de les nostres vibracions baixes de caos i terror. Els moderns autors de la conspironoica i les esclaves i sicaris mk ultra, com Arizona Wilder, O´finionan, MaCollum, Bill Ubuntu, Phil Schneider, Brice Taylor, Kim Noble, Paul Bonacci, Cathy O´brien, James Casbolt, Michael Wolf, Preston Nichols, Barry King, Bob Lazar, Bill Cooper etc.…. Confirmem tots que tota aquesta increïble història és real i que aquests éssers SATÀNICS treballen en coordinació amb les seves illuminati esclaus que controlen el Planeta.