Civilization Beyond Earth rebrà Rising Tide

  0
  Civilization Beyond Earth rebrà Rising Tide

  Civilization Beyond Earth rebrà Rising Tide

  Beyond Earth és un joc d’estratègia per torns que es juga en un mapa basat en una xarxa d’hexàgons, repetint idees i partint del mateix motor del seu predecessor, Civilization V.8 El dissenyador cap David McDonough va descriure la relació entre els dos jocs dient que ‘’l’experiència en si és totalment Civ. La idea de ciutats, avançar per asos, capdavanters, el pas del temps, basat en hexàgons i torns, construint millores, tecnologies. Tot això és familiar per a un jugador de Civ.

  Hi ha diversos canvis que ho diferencien de la resta de la sèrie. En anteriors títols de Civilization, els jugadors triaven imperis històrics liderats per personatges històrics, cadascun amb la seva personalitat prediseñada. En Beyond Earth, els jugadors prenen decisions al principi del joc, incloent el tipus de finançament per a la seva expedició, quin tipus de nau espacial utilitzaràn per arribar al planeta, i qui i què portaràn a l’espai, permetent-los crear civilitzacions a mesura. Aquestes decisions tenen un efecte significatiu en el joc. Mentre que anteriors jocs tenien arbres de tecnologia lineals, Beyond Earth té una xarxa de tecnologia amb braços en diverses adreces, obligant als jugadors a triar un alhora. El videojoc bloqueja intencionadament l’intercanvi de tecnologia entre civilitzacions i és impossible desbloquejar totes les tecnologies en una sola partida.

  Les “afinitats” són filosofies generals en el progrés humà que donen forma a avanç tecnològic dels jugadors, i els ajuda a desbloquejar unitats lligades a afinitats específiques. L’afinitat d’Harmonia té com a objectiu coexistir amb el planeta, utilitzant modificació genètica, i és capaç de domesticar el medi ambient natiu. L’afinitat de Supremacia confia plenament a la tecnologia i utilitza unitats altament especialitzades que s’ajuden entre elles en el camp. L’afinitat Purista és aïllacionista, construint poderoses infraestructures defensives i intentant que el nou planeta se sembli a la Terra. Cada afinitat té un projecte especial que es desbloqueja una vegada és completada, i concedeix la victòria al jugador que la construeixi primer. Altres condicions per a la victòria inclouen conquistar les altres faccions per la força o seguint les petjades d’una civilització alienígena per establir contacte. A més, moltes de les tecnologies més avançades presentades en anteriors jocs de la sèrie estan disponibles molt ràpid en la partida.

  la nova expansió arribarà a la tardor

  Sid Meier’s Civilization Beyond Earth seguirà rebent expansions. 2K i Firaxis han anunciat Rising Tide, la nova expansió que ampliarà l’experiència de Beyond Earth “afegint varietat i noves capacitats de joc, i proporcionarà als jugadors maneres il·limitades de crear un nou futur per a la humanitat en un planeta alienígena”. El pack d’expansió està programat per al seu llançament a la tardor de 2015.

  “Firaxis Games té un impressionant historial d’expansions sòlides i innovadores que canvien radicalment l’experiència del jugador, alhora que afegeixen una àmplia rejugabilitat”, va dir Sarah Anderson, vicepresident sènior de màrqueting de 2K. “Rising Tide no és una excepció, ja que ofereix noves característiques i sistemes de joc revisats que posaran a prova als jugadors que s’embarquin en la missió de la dominació planetària”.
  D’acord a Sid Meier, director de desenvolupament creatiu de Firaxis Games, “Rising Tide ofereix als jugadors més maneres d’escriure les seves pròpies històries en un món nou”, que ja es va posar de manifest en el lliurament base.

  Civilization Beyond Earth rebrà Rising Tide

  Tots els afegits

  Les declaracions dels principals responsables de l’estudi o l’editora sempre són molt cridaneres, però la “chicha” està en les característiques que es van a afegir. Per això, aquí va el llistat amb totes les novetats.

  • La creació d’assentaments flotants i l’accés als recursos naturals ocults sota els mars del planeta alienígena, mentre bèsties alienígenes amb habilitats úniques que habiten en l’aigua repten al jugador de maneres diferents.
  • Donar forma al panorama diplomàtic mitjançant la millora dels trets, el canvi de les relacions diplomàtiques i l’aprofitament dels beneficis dels aliats, tots amb capital polític.
  • El desbloqueig d’un conjunt dinàmic de trets diplomàtics mentre s’activen diferents combinacions en resposta als canvis del món.
  • Jugar com una de les quatre noves faccions, incloent als Al Falah, un grup de nòmades exploradors descendents dels estats rics i resistents d’Orient Mitjà.
  • Invertir en múltiples afinitats per desbloquejar unitats d’afinitat híbrides i millores per primera vegada.
  • Recol·lectar i combinar relíquies alienígenes a través d’un nou sistema d’artefactes que desbloqueja poderosos beneficis.
  • Explorar un dels dos nous biomes, Món Primordial, un bioma indòmit plagat d’activitat volcànica i indicatiu d’un paisatge caòtic encara en formació al nou món.

  Malgrat que encara falta mig any perquè surti al mercat, l’editora i desenvolupadora ja ha posat preu a aquesta expansió: 30,50 euros. Gens malament.