Clan caníbal Ali menjaven cadàvers de nens. | Diari Català

Un dels integrants del clan caníbal Ali, va ser arrestat al Pakistan després que la policia trobes el cap d’un nen de tres anys a la casa que compartia amb el seu germà.

El clan caníbal Ali son dos germans, Mohammad Arif Ali, de 35 anys, i Mohammad Farman Ali, de 30, viuen a la ciutat de Darya Khan a l’interior del país asiàtic. Ja havien estat empresonats durant dos anys per canibalisme, però els van alliberar en 2013.

Els veïns es van queixar per l’olor que sortia de la casa del germans.

Clan caníbal Ali menjaven cadàvers de nens. | Diari Català

Segons les investigacions de la policia, havien desenterrat més de 100 cossos del cementiri local per alimentar d’ells. Ara van tornar a fer-ho, segons sospiten les autoritats a causa de la macabra troballa a casa seva.

El cap de la policia local, Ameer Abdullah, va dir que els oficials van decidir aplanar el domicili després dels veïns alertessin per la mala olor: “Els residents es van queixar a les autoritats per la pudor que sortia de la casa dels germans. El dilluns al matí vam anar al lloc i vam trobar el cap d’un nen petit“, va relatar.

La presumpta reincidència del clan caníbal Ali, va fer que capturessin un cop més a Arif, mentre que estan tractant de trobar a Farman, que no era a casa. El primer lloc on van anar a buscar és el cementiri, creient que podria tornar-hi a la recerca de més cadàvers.

Clan caníbal Ali menjaven cadàvers de nens. | Diari Català

El 2011 havien estat condemnats per extreure de la tomba el cos d’una dona de 24 anys, les parts van ser trobades en olles que els germans feien servir per cuinar. Després van descobrir que era un costum habitual. Tots dos estaven casats i tenien fills, però les seves esposes van decidir deixar-los i van fugir abans que fossin detinguts, fa tres anys.