El Barça-Madrid es podrà veure per primera vegada en realitat virtual

Samsung i Movistar+ organitzen avui a les seves botigues més importants “flagships” de Barcelona i Madrid un esdeveniment exclusiu, es tracta de l’emissió (en fase de proves) del xoc entre el FC Barcelona i Reial Madrid en realitat virtual.

Movistar+ Samsung

Es tracta de la primera vegada en la història que un esdeveniment esportiu d’aquest calibre pugui ser gaudit en realitat virtual, gràcies a la tecnologia de les Gear VR de Samsung.

I és que els esdeveniments esportius poden convertir-se en un gran al·licient dins el món de la realitat virtual, recordem que aquesta tecnologia ens ofereix un camp de visió de 360 ​​graus i 360 graus són els que tenim en un estadi (sigui de l’esport que sigui), aconseguint així que l’usuari tingui la sensació de trobar-se present allà.

Movistar+ Samsung

En aquesta ocasió, l’espectador es trobarà en una llotja VIP del Camp Nou (virtual) des d’on podrà viure l’emoció d’un dels xocs més importants del món gràcies a les Samsung Gear VR.

L’espectador podrà estar en tres llocs diferents

L’espectador a més tindrà la possibilitat de moure`s virtualment en tres llocs diferents, dos visionats des de la càmera central i una peu de camp darrere de les porteries.

Des de la càmera central, podem optar per dues visions diferents: el visionat d’un espectador situat a la grada central i la d’un videowall virtual que retransmetrà el senyal convencional del xoc de Movistar + i que inclou repeticions de les jugades més destacades, així com informació dels equips i alineacions, a més d’un marcador del partit que es podrà consultar amb només mirar a la part inferior de la pantalla.

Movistar+ Samsung

D’altra banda, tenim el visionat a peu de camp, des del darrere de la porteria, lloc des del qual podrem veure amb tot luxes de detalls les genialitats de la “MSN” com les parades de Claudio Bravo.

El 4K també estarà en el clàssic del Barça-Madrid

El Clàssic també es podrà veure en ultra alta definició (UHD). Aquest esdeveniment podrà ser vist en la Telefònica Flagship Store de Madrid i en la Mobile World Centre Espai Movistar de Barcelona. Els clients de Movistar + que tinguin fibra òptica amb qualsevol dels paquets que inclouen Canal + Gran partit HD també podran gaudir del partit a UHD (sempre que disposin d’un televisor compatible amb Movistar + Ready).