El Club Tennis Lleida podria repetir com a seu de la Copa Federació - Diari Catala
Garbiñe Muguruza és un dels puntals de la Selecció Espanyola de Tennis Femení | FOTO: RFET

La Federació Espanyola ha proposat el Club Tennis Lleida com a seu de l’eliminatòria contra Itàlia i espera l’aprovació de la Federació Internacional

La Reial Federació Espanyola de Tennis (RFET) ha proposat el Club Tennis Lleida com a seu de l’eliminatòria d’ascens al Grup Mundial de la Copa Federació que Espanya jugarà contra Itàlia. Els partits de la màxima competició mundial de tennis femení, que tindran lloc els dies 16 i 17 d’abril i es jugaran sobre una pista de terra batuda, podrien disputar-se per tercera vegada al club lleidatà.

Si la Federació Internacional de Tennis (ITF) aprova la designació de la seva homòloga espanyola durant els propers dies, el Club de Tennis Lleida acolliria per tercer cop un encreuament del play-off de la fase d’ascens al Grup Mundial, de la mateixa manera que ja va fer al 2011, quan Espanya va superar França per 4-1, i al 2009, quan va perdre contra Sèrbia.

Espanya i Itàlia es trobaran per setena vegada a la Copa Federació i actualment cadascuna ha aconseguit tres victòries. Les jugadores espanyoles no han guanyat mai a casa contra aquest rival, ja que l’única vegada que es van creuar en aquest escenari la victòria va ser per a les transalpines amb un resultat de 1-3, en duel disputat el 2006 a Saragossa.