Coixet a Youtube

0
Isabel Coixet/YOUTUBE | Diari Català
Foto: Isabel Coixet/YOUTUBE

La directora de cinema opina sobre Europa

La directora de cinema Isabel Coixet relata la seva visió d’Europa i el seu programa de suport a la indústria audiovisual Media, en el segon vídeo de la sèrie ‘#HistòriesUe, que commemora el 30è aniversari de l’adhesió a la Unió Europea (UE).

En un comunicat, la representació de la Comissió Europea a Barcelona ha explicat que acollirà en el seu canal de YouTube el vídeo, de poc més de dos minuts, que es pot veure a partir d’aquest dilluns. Coixet ha rebut suport del programa Media per al seu últim film, ‘Ningú vol la nit’, així com per a ‘Mi vida sin ‘ i ‘La vida secreta de les paraules’.

La sèrie està formada per 12 vídeos curts, un per a cada mes, que mostraran la cara més personal de l’impacte que la UE ha tingut en els ciutadans, i la va estrenar un jove estudiant que va anar a Brussel·les (Bèlgica) amb un programa europeu de mobilitat.

Entre els seus protagonistes figuren una parella de científics que han tornat dels Estats Units per seguir amb la seva investigació a Europa, així com testimonis de programes de protecció del medi ambient, suport a les pimes, de joves pagesos i del Servei de Voluntariat Europeu.