Equipament de motorista de BMW Motorrad: col·lecció 2016, amb la qualitat de sempre

Comença una nova temporada, i els motoristes poden confiar en una cosa: col·lecció BMW Motorrad 2016. Excel·lents productes en la seva gamma d’equipament per a motoristes. La nova col·lecció inclou versions millorades de productes de comprovada eficiència i de gran acolliment entre els clients, i també productes funcionals completament nous. Tota la col·lecció s’até al criteri «Seguretat 360°» de BMW Motorrad, segons el qual un equipament innovador ha d’aportar a la seguretat. BMW Motorrad és l’únic fabricant que desenvolupa la seva pròpia col·lecció de productes per als motoristes, i ho fa ja des de fa gairebé cinc decennis.

col·lecció BMW Motorrad 2016 - Diari Català
BMW Motorrad

Els rodamons trobaran a partir del primer capítol Adventure-Ride productes d’excel·lent qualitat, produïts per BMW Motorrad: el vestit Rallye s’ofereix en noves combinacions de colors: blau/gris i negre/vermell. El popular vestit inclou ara sofisticats materials d’alt nivell: amb ProTechWool i acabat Carbon-Finish, el vestit és molt més confortable i segur. Les botes GS i els guants Rallye són peces indispensables per als motoristes que recorren molts quilòmetres, especialment les versions previstes per a la temporada vinent, que brillen per les seves millores en matèria de disseny, confort i seguretat. El mateix pot afirmar-se del TrinkPak Hydra, el dipòsit flexible i còmode, que permet consumir líquids mentre es condueix. El casc GS Carbon, ara disponible amb el distintiu especial Trophy, completa l’equipament que expressa l’esperit aventurer dels motoristes.

col·lecció BMW Motorrad 2016 - Diari Català
BMW Motorrad

Per no passar fred, materials transpirables d’excel·lent disseny: en el capítol «Funcional i en forma» s’inclouen productes que ofereixen grans avantatges funcionals. Per exemple, la jaqueta de vellón Ride, còmodament i estèticament molt assolida, s’ofereix ara en el color pastís de moda Creme per a senyores, i de color blau fosc per a senyors. I mai ha de faltar la jaqueta talla vents Windbreaker Ride, que encara que està dotada d’una membrana de PU, compta amb una butxaca interior en el qual es pot introduir la jaqueta completa per guardar-la degudament plegada. Per gaudir d’un efecte climatitzador òptim s’ofereixen la samarreta i la camisa de màniga llarga Ride, confeccionades d’una mescla de materials funcionals. Les noves i estilitzades ulleres de sol Ride amb muntura metàl·lica són les successores de les ulleres de sol convencionals de BMW Motorrad. Les ulleres de sol Function vénen amb tres cristalls de material sintètic intercanviables, per la qual cosa garanteixen una visibilitat òptima en qualsevol condició meteorològica. Els guants ProWinter i ProSummer, perfectes per a «les seves» respectives estacions de l’any, hivern i estiu, són un altre bon exemple d’optimització de productes que ja van demostrar la seva eficiència en les versions anteriors.

col·lecció BMW Motorrad 2016 - Diari Català
BMW Motorrad

Novetat: la gamma de productes inclou ara els guants DownTown, ideals per a l’ús en el tràfic urbà. Els mitjons funcionals impermeables HydroSock ofereixen un plus de confort a tots aquells que gaudeixen de la conducció d’una moto en qualsevol tipus de terreny.

En el capítol Style es comenten fins productes concebuts per BMW Motorrad para els qui usen la seva moto per passejar per la ciutat o per anar a treballar amb ella. I el títol del capítol revela el seu contingut, doncs, per exemple, la jaqueta San Diego, tant per a ella com per ell, és d’una mescla de pell i teixit que s’assembla a peces que poden apreciar-se sobre les passarel·les. No obstant això, és un producte concebut per anar amb moto. La jaqueta dins de la jaqueta DownTown, és ideal per prevenir canvis climatològics. Inclou una altra jaqueta tèrmica embuatada extraïble, que també pot usar-se per separat. Els pantalons tèxtils per a motoristes City i City Denim tenen corts diferents, depenent si és per a elles o per a ells. L’enginyosa combinació de seny i cotó aconsegueix que la peça sigui especialment còmoda i, alhora, molt resistent a l’abrasió. En els dies calorosos arriba l’hora dels pantalons Summer (unisex) i Five Pocket (ara també per a elles), que combinen un tall informal i còmode amb la seguretat que han d’oferir les peces utilitzades per muntar moto. Una borsa pràctica i elegant: la Messenger Bag és ideal per guardar equips tècnics i accessoris, amb la finalitat de protegir-los de la pluja i esquitxades d’aigua.

col·lecció BMW Motorrad 2016 - Diari Català
BMW Motorrad

Samarretes, polos, jerseis amb caparà, jaquetes, accessoris i molt més: el capítol «Col·leccions per a amants de la marca 2016» inclou tres línies de productes d’alta qualitat, ideals per als amants de la marca BMW Motorrad, siguin adults, joves o nens.

La col·lecció BMW Motorrad 2016 Style Motorsport, en la qual imperen els colors blau/blanc/vermell, és una aportació que fan els integrants dels pilots de les escuderies de BMW Motorrad. Qui és fanàtic dels models GS de BMW Motorrad, quedarà fascinat amb la col·lecció BMW Motorrad Style GS. Aquest any, aquests articles es concentren en el concepte que representa la GS Adventure. I finalment, encara que no en últim lloc, BMW Motorrad ofereix la col·lecció Style Roadster, amb productes de forts colors i cridaners dissenys, que alimenten l’ànima de qualsevol amant de la marca, tal com ho indica el lema d’aquesta moderna gamma de productes:

«Fuel for Your Soul» (combustible per a la teva ànima). Col·lecció BMW Motorrad 2016