La col•laboració dels veïns, clau en un incendi a Badalona

0

L’actuació d’un home que va rescatar dos nens atrapats en un incendi al barri de La Salut va resultar decisiva en un incident que va acabar amb quatre ferits

La Guàrdia Urbana de Badalona va informar aquest divendres que l’incendi que va afectar un bloc de pisos del carrer Nàpols, al barri de La Salut, va deixar ferides lleus a quatre persones per inhalació de fum. L’explosió d’un aparell elèctric va iniciar les flames al segon pis, afectant els pisos superiors i omplint l’edifici de fum. Segons ha revelat La Vanguardia, la col·laboració ciutadana va ser decisiva per evitar més afectats, ja que va ser un veí qui va accedir al segon pis per rescatar dos menors atrapats al balcó.

Tot i que la majoria de veïns van poder evacuar l’immoble, quatre persones van quedar aïllades en diverses zones del bloc. Els dos nens van ser rescatats del segon pis per un home i els bombers van auxiliar dues persones més que van quedar atrapades a l’àtic a causa de la intensitat del fum que afectava l’escala. Finalment, quatre persones van ser ateses per inhalació de fum, entre elles un efectiu dels bombers i els dos menors rescatats.