Colau aposta pel consens amb els ciutadans en el tema del tramvia

0
Ada Colau barcelona
Ada Colau atenent els mitjans | Foto: Europa Press

Els informes encarregats per l’Ajuntament apunten que l’opció de travessar la Diagonal és la millor

 

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assegurat aquest dimecres que començaran a “treballar amb la ciutadania i la resta de grups municipals per buscar el màxim consens” sobre la connexió del Trambaix i el Trambesòs.

“Avui hem presentat els estudis per a la connexió del tramvia. Les conclusions apunten que l’opció per la Diagonal és la que té més retorn social. Posem tota la informació a l’abast i comencem a treballar amb la ciutadania i la resta de grups municipals per buscar el màxim consens”, ha ressaltat Colau en un apunt en les xarxes socials recollit per Europa Press.

Els estudis tècnics, presentats aquest mateix dimecres, determinen que unir les dues línies del tramvia de Barcelona per la superfície de l’avinguda Diagonal suposaria un cost de 175 milions d’euros, captaria 222.000 viatgers diaris, i alhora permetria que deixessin de circular 12.500 vehicles cada dia.

Compartir
Article anteriorAudi R18, més eficient i potent
Article següentCinc anys d’allunyament per un jove de L’Hospitalet per assetjar una presentadora de TVE
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]