Coldplay il·lumina de colors l’estadi Olímpic de Montjuïc

0

El grup britànic va animar als 50.000 assistents, tot realitzant un espectacular concert

Buenas noches amigos de Barcelona. Estamos muy felices de estar en vuestra ciudad. Esperamos que disfrusteis de esta noche“. Amb aquest missatge, Chris Martin, el cantant del grup britànic, Coldplay, va donar la benvinguda al voltant dels 50.000 assistents del primer concert de Coldplay, aquest any a Barcelona, a l’Estadi Olímpic de Montjuïc.

Els fans no van parar, al llarg de les més de dues hores que va durar el concert, de ballar, saltar, xiular i, fins i tot, aplaudir al ritme de la guitarra elèctrica principal. I la veritat, no era per menys. Polseres lluminoses de diversos colors, que de vegades simbolitzaven la bandera catalana, pantalles gegants amb imatges de la India, o, confeti en forma d’estel. Un concert, del Tour ‘A head full of dreams’, ple d’efectes que demostrava el que la banda volia transmetre en tot moment: la pau, l’optimisme i la felicitat efectuant una gran festa pels presents en aquest show.

El grup format per la “pedra filosofal”, Will Champion, el “pantalons verd”, Jon Buckland, el “bonic del grup”, Guy Berryman, i deixant-se ell l’últim amb aquesta divertida presentació, el cantant dels falsets, Chris Martin, van demostrar que, durant aquests 20 anys que porten en actiu, han anat millorant de forma considerable. El so a l’Estadi Olimpic de Montjuïc va ser impecable, especialment des del començament amb els diversos teloners, entre els quals cal destacar les actuacions d’Alessia Cara, o a Lianne La Havas.

L’emotiu inici amb la cantata de fons de Gianni Schicchi: O Mio Babbino Caro’, va donar el tret de sortida, a les 21.20 h, al ritme espectacular Coldplayià. Els seus millors èxits com ‘Everglow‘, ‘Paradise‘, ‘Viva la vida’,Hymn for the weekend‘ (amb el fons de Beyoncé com acompanyament), o, ‘Adventure of a Lifetime‘, van sonar de forma pulcre i elegant i va fer que el públic no parés de cantar i saltar de forma esbojarrada. Un famós pot afirmar aquest enunciat, ja que ell mateix ho va gaudir. I és que, amagat a la zona de premsa, J.A. Bayona, amb el seu germà, no va parar de ballar en tot moment.

Coldplay a Barcelona/SERGIO ENCISO | Diari Català
Foto: Coldplay a Barcelona/SERGIO ENCISO

El concert va finalitzar a les 23.20 h entre pètals de paper i una il·luminació plena de color amb el bis que contenia la coneguda ‘Sky full of Stars‘ i l’acomiadant i positiva ‘Up&up‘. Avui, 27 de maig, el grup torna a pujar l’estadi per oferir, si poden, el mateix espectacle perfecte.