Coldplay: Concert a Barcelona

0

El 26 de maig el grup Coldplay tocarà a l’Estadi Olímpic de Barcelona

La banda britànica Coldplay actuarà a l’Estadi Olímpic de Barcelona el 26 de maig per presentar el seu nou disc ‘A head of full dreams’, que es publicarà el 4 de desembre, ha informat la banda després de l’aparició d’alguns cartells per la capital catalana.

La formació londinenca, liderada per Chris Martin, té al nou treball col·laboracions d’estrelles conegudes com Beyoncé, Noel Gallagher, Merry Clayton o Tove Lo.

Fa una setmana, el grup va publicar el primer senzill del disc titulat ‘Adventure of a lifetime‘, i el 27 de setembre es posaran les entrades a la venda.

No és la primera vegada que la banda porta a terme una iniciativa de promoció d’aquestes característiques, i és que l’abril de 2014 va amagar la lletra d’una de les seves cançons en una biblioteca de Barcelona per presenciar un concert del grup a Londres.

Una estudiant catalana va trobar amagada a la Biblioteca de Sant Pau i la Santa Creu, al barri del Raval, la lletra de la cançó manuscrita pel cantant, que també es va repartir per vuit biblioteques més del món.