Collet afirma que l’equip necessita “clasificar-se per Europa”

0
Collet desitja que l'equip pugui anar a Europa
El president blanc-i-blau ha parlat a la televisió oficial del club.
Collet desitja que l'equip pugui anar a Europa
El president blanc-i-blau ha parlat a la televisió oficial del club.

El president blanc-i-blau parla de manera extensa sobre els temes d’actualitat a la televisió online del club

El president de l’Espanyol, Joan Collet, ha parlat aquest matí a la televisió del club abordant tots els temes de l’actualitat. El màxim dirigent blanc-i-blau s’ha pronunciat sobre temes tan diversos com ara les xiulades de l’afició a l’equip, el paper del filial i del femení i l’affair Osasuna. A més a més, ha dit que, tot i la dificultat, la institució necessita que l’equip es classifiqui per jugar competició europea.

Sobre el primer equip, Collet ha valorat positivament la imatge mostrada.Hem estat una miqueta irregulars, com crec ho han estat tots els equips de la Lliga. Aquests dos últims partits han estat una llàstima, tothom venia amb molta il·lusió per guanyar a Anoeta i al València amb l’espectacle i la imatge que es va donar, i quan menys t’ho penses et trobes aquests dos partits al camp del Depor i aquí amb l’Sporting, una autèntica desgràcia. Això, lligat a que tenim aquests 15 dies de descans sense futbol, ens ha deixat aquest gust una miqueta amarg d’aquest últim resultat, però jo confio molt en aquest equip, en tota la plantilla i els tècnics. L’equip ens ha de donar com a mínim tranquil·litat i il·lusions perquè també hem d’aspirar a més coses. És un grup competitiu i de mica en mica, quan vagin agafant una miqueta més aquesta roda, estic segur que tindrem alegries amb ell”. Una de les desitjades pel president  és la de classificar-se per Europa. “En les anteriors temporades més d’un cop ens hem quedat a les portes de poder anar a Europa, no ho fem des del 2007. La institució necessita classificar-se per competició continental per història, per club centenari, per estadi, per l’afició… hem de tornar a lluitar per això. Aquests últims anys no s’ha pogut fer; no es pot dir que sigui l’objectiu principal, el pressupost no el tenim per poder anar a Europa, però la gent vol que es lluiti com a mínim com l’any passat que ens vam quedar a les portes, i és el que estem intentant”.

Per tractar d’aconseguir-ho, Collet sap que l’afició es primordial, i demana que el soci recolzi l’equip després de les últimes xiulades. “Tothom te dret a fer el que cregui convenient, però ha de pensar què és el millor, que és el que podem oferir a l’equip. No crec que els xiulets siguin la millor manera de recolzar i animar. Hem de tenir confiança, s’ha demostrat, i això ho sabem tots, que tenim un molt bon equip; tu mires jugador per jugador i ens han d’il·lusionar. Que vinguin a l’estadi, que no ens deixin sols, estem sempre buscant solucions als temes del accessos, però en el tema esportiu l’equip necessita aquesta afició. Tothom parla d’aquest meravellós estadi, d’aquesta meravellosa afició que ha estat una referència durant molts anys amb tota l’animació de la Primera divisió; doncs que es vegi que estem tots amb l’equip”.

¿Un filial a Segona A?

A Joan Collet li agradaria poder veure-ho.Tinc com a objectiu algun any poder-nos classificar pel play-off, poder aspirar a estar a Segona A, però el que s’ha de valorar més és aquest traspàs de jugadors que hi ha hagut. En aquests moments gairebé tot el Juvenil B ha passat a l’A, sis o set jugadors de l’A han passat al filial, i tenim la sort, que per això existeix també el B, que 4 o cinc jugadors han passat al primer equip. Només pensem i esperem que es consolidin, que tinguin minuts i que estiguin molts anys amb nosaltres. Ja només això vol dir l’aposta que es fa pel B”.

Mentre, pel que fa a un Femení que aquest any és per primer cop cent per cent amateur, va dir que “s’ha baixat bastant el pressupost perquè l’entitat ho necessitava, però això no vol dir que haguem perdut  la confiança en elles. En aquest moment, l’objectiu és classificar-nos com a mínim per la Copa de la Reina; esperem com a mínim poder pujar alguns llocs més a la classificació. L’equip femení te tot el suport de l’entitat”.

Cas Osasuna

Respecte al suposat matx arreglat contra Osasuna, Collet va afirmar que no creu que cap jugador o treballador del club o que estes en aquella època al Espanyol pugui estar afectat.Des del primer moment, quan va sortir aquest tema desagradable, ens vam posar a disposició de la Lliga de Futbol Professional, de tots els comitès i del fiscal, per ajudar. L’Espanyol no està per la labor de que hi hagin aquest casos de corrupció. Dit això, començo a veure moltes contradiccions, des del primer dia les estic veient. Estic segur que al final tot això s’acabarà i no hi haurà ningú de l’Espanyol implicat”.