Entrevista al cantant Diego Torres, ens parla de la seva trajectòria professional i el seu nou disc ‘Buena vida’

El cantautor Diego Torres ens porta el seu nou disc ‘Buena vida‘, va sortir al mercat el 9 d’octubre i amb un to optimista ens delecta amb cançons com ‘Iguales‘ o ‘Hoy es domingo‘ amb Rubén Blades. Ens ha parlat de la seva vida, carrera musical i que el va portar a ser l’artista que és avui dia.

Entrevista

Quan decideixes dedicar-te a la música ?
Bé, des de sempre he viscut l’art i la música a casa, sóc fill d’una cantant i actriu Lolita Torres, encara que en 1989, d’adolescent, vaig començar a tocar en una banda anomenada ‘La Marca’, i al mateix temps treballava d’actor a televisió. A partir d’aquí, un cop finalitzada la trajectòria de la banda, va començar la meva carrera en solitari.

Les teves cançons tenen un missatge d’optimisme. En quin moment de la teva trajectòria professional introdueixes aquest estil?
El 2001 va sortir ‘Un mundo diferente’, un dels meus àlbums més reconeguts i populars, allà hi havia la cançó ‘Color esperanza’, en una època de depressió a Argentina (el corralito i tots els seus efectes) aquesta cançó va ser un missatge d’esperança per a tothom, fins i tot més enllà del meu país, arribant a tota Amèrica i Espanya.

En una època de depressió a Argentina, aquesta cançó va ser un missatge d’esperança per a tothom

Amb quin artista t’ha agradat més col·laborar?
Amb molts, amb tots, Julieta Venegas, Vicentico, Carlos Santana …

Un record especial de la teva carrera?
Forma part de la meva vida i al mateix temps va influir en la meva música, sense anar més lluny en aquest disc ‘Buena vida’… ser pare, poder gaudir de l’experiència de tenir una filla, és una cosa única que es reflecteix en la meva situació actual i en la meva música.

Si poguessis demanar un desig, qualsevol desig. Què demanaries?
Que l’esperança segueixi en les nostres vides.

Diego Torres | Diari Catala
Foto: Diego Torres – Sony