El Go Mango torna per al Dodge Challenger y Charger

Com diria Nico Abad en una de les seves boges retransmissions de qualsevol carrera de MotoGP, m’agrada el taronja! No és que m’encanti el color, però sí com li senta a alguns models, i en els Muscle Car és el millor exemple d’això. Anys enrere, aquest tipus de cotxe va començar a buscar nous colors cridaners per fer-los encara més atractius. Un d’ells era el Go Mango, un to ataronjat característic del Dodge Challenger que ara torna gairebé 50 anys després per tornar a impactar.

Aquest to barreja el taronja amb el vermell per ressaltar les qualitats esportives del model i es pot escollir de forma opcional a les variants més potents del Dodge Challenger i Dodge Charger. Parlem dels SRT amb potència de 485 CV gràcies al motor de 6.4 litres V8 HEMI, i els Hellcat amb 707 CV i motor turbo de 6.2 litres V8.

Sens dubte aquest to ens transporta anys enrere quan els Muscler Car eren purs, amb una estètica musculosa i esportiva que aparentava tota la força que amagaven els seus immensos motors. Tot i que els temps canvien i els Muscle Car es modernitzen, segueixen mantenint part d’aquesta essència, i detalls com el to Go Mango són un bon exemple. De moment ja és possible encarregar aquesta pintura per als models anteriorment mencionats, tot i que no sabem si es serà una quantitat limitada o hi haurà barra lliure de taronja per a tots.

En qualsevol cas, aquest to no és la primera vegada que s’utilitza; també està disponible en el Dodge Dart i, a més, al 2006 també estava present en una edició limitada del Dodge Charger R/T. Sens dubte, un espectacular color que ens agradaria veure més en altres models per sortir de la rutina habitual del blanc o negre.