El Nissan GT-R proposa una solució ràpida però arriscada

No sabeu com treure tota la decoració del vostre arbre de Nadal? És massa alt i heu d’agafar una escala per enfilar-vos i no us agrada la idea? No us preocupeu, la solució al vostre problema es diu Nissan GT-R i ho demostra a la perfecció en aquest vídeo que podeu veure a sobre del text.

El Nadal ja ens comença a dir adéu, només falten els reis per passar, i Nissan ja us dóna una idea de com desmuntar l’arbre de Nadal en només 2,8 segons, que és el temps que el Nissan GT-R passa de 0 a 100 km/h.

La tècnica és d’allò més senzilla però, si ens voleu creure, millor no ho feu a casa vostra ja que la solució es pot convertir en problema molt fàcilment. Tornant a la tècnica, només cal enganxar les llums de l’arbre a la part posterior del Nissan GT-R, encendre el motor a través del botó, escoltar el deliciós so, activar el Launch Control per evitar una pèrdua de control i trepitjar l’accelerador al màxim. En aquest punt sentireu com els 550 CV de potència t’enganxen al seient mentre pel retrovisor vas veient com les boles i llums del l’arbre van saltant a gran velocitat i es van precipitant al terra.

Arribats a aquest punt, sempre és bo tenir a prop (o al maleter del Nissan GT-R) una escombra que us ajudi a recollir tota la destrossa que haureu fet ja que, us advertim, que algunes d’aquestes llums i boles no es podran tornar a col·locar l’any vinent.

Sense més història per explicar, gaudiu del vídeo i de l’original forma que la marca japonesa té d’acomiadar el Nadal i encetar aquest i recent 2016.