Com queda el Basquet a Espanya?

0
Basquet ACB
EP: Basquet ACB
Basquet ACB
EP: Basquet ACB

Movistar+ oferirà Lliga Endesa, Copa i Supercopa Endesa les tres pròximes temporades

Movistar+ oferirà els partits de la Lliga Endesa, la Copa del Rei i la Supercopa Endesa durant les tres pròximes temporades, després de l’acord aconseguit entre Telefònica i l’Associació de Clubs de Bàsquet (ACB).

En concret, l’acord es desenvoluparà en dues fases: una primera (temporada 2015-16), en la qual les retransmissions de Movistar+ conviuran amb la televisió en obert, i una segona marcada per la completa exclusivitat de Movistar+ (temporades 2016-17 i 2017-18).

Segons ha informat l’ACB, cada cap de setmana Canal+ Deportes emetrà un total de quatre partits de la competició, en directe i en exclusiva, amb la narració i els comentaris dels especialistes Movistar+.

Així mateix, tres de les trobades es disputaran el diumenge a les 13.00 hores, i els clients podran triar entre gaudir-los per separat o en format carrusel, gràcies al dial habilitat per la plataforma per no perdre detall en directe del que succeeixi en les tres pistes de joc.

També els diumenges a les 19.30h arriba una cita fixa amb el bàsquet nacional en Canal+ Deportes amb l’emissió en directe del quart partit, una de les trobades més destacades del cap de setmana en Movistar+.

Finalment, ha afegit que al capdavant de les retransmissions estaran David Carnicero i Antoni Daimiel, i que al costat d’ells estaran noves incorporacions com els exjugadores Lucas Victoriano o José Antonio Paraíso.