Comença el Dia Internacional dels Museus

0

Algunes de les millors activitats de la jornada

Comença el Dia Internacional dels Museus, una jornada de celebració a la qual se sumen 68 museus adherits a la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona, Museus de Barcelona i algunes entitats privades.

Amb motiu de la jornada, dissabte a la nit un total de 3.000 museus de tota Europa obriran les seves portes al públic de manera gratuïta a la ‘Nit dels Museus’.

El Palau Güell i l’Institut del Teatre s’han sumat a la iniciativa i oferiran activitats especials per aquesta jornada. Ara us proposem un seguit d’activitats per fer durant el dia d’avui.

Museu Palau Mercader

El Palau Mercader ofereix una visita comentada que presenta la història de la finca. Un espai aristocràtic decorat com a finals del s. XIX.

Can Tinturé

El Museu Can Tinturé oferirà una jornada de portes obertes durant tot el dia. Una edificació de finals del segle XIX, obra de l’arquitecte Claudi Duran i Ventosa. Al museu es pot veure una col·lecció de més de 3.000 rajoles de diferents estils.

Museu Marítim de Barcelona (MMB)

El MMB ens proposa visitar l’exposició ‘Mar, Mort, Mans‘ que s’inaugura oficialment en aquesta jornada i ofereix una reflexió sobre la situació dels refugiats, durant tot el dia hi haurà jornada de portes obertes.

Dissabte a la nit continua la celebració amb la Nit dels Museus, s’obriran les portes de molts espais en un horari poc habitual perquè els visitants puguin gaudir de la jornada. Si voleu més informació d’altres activitats podeu consultar Dia Internacional del Museu.