Comença la 22a edició de la ‘Trobada de Corals d’Educació Secundària’

0

El Teatre Zorrilla de Badalona acollirà avui la primera trobada

Avui se celebra a Badalona la primera trobada de la 22a edició de les ‘Trobades de Corals d’Educació Secundària’. En aquesta actuació, que tindrà lloc al Teatre Zorrilla, estaran presents centres de les comarques del Barcelonès, Vallès Oriental i Maresme. L’actuació és dura a terme en dos blocs, el primer a les 10 h i el segon a les 12.45 h.

En la Trobada d’aquest any participaran un total de 133 centres de tota Catalunya i 5680 alumnes que estaran acompanyats per 365 professors. Els concerts tindran lloc fins al 25 de Maig a tota Catalunya.

L’ Ajuntament de Badalona anuncia els centres participants a la Trobada de Corals:

Boix (Badalona); Institut Isaac Albéniz (Badalona); Institut La Pineda (Badalona); Institut Júlia Minguell (Badalona); Mare de Déu de l’Assumpció (Badalona); Institut Pompeu Fabra (Badalona); Ramon Llull (Barcelona); Institut Antoni Camella (Granollers); Institut Vil·la Romana (La Garriga); Institut Hipàtia d’Alexandria (Lliçà d’Amunt); Institut Josep Puig i Cadafalch (Mataró); Institut Thos i Codina (Mataró); Institut Font del Ferro (Palafolls); Nostra Senyora de Montserrat (Parets del Vallès); Institut Valerià Pujol i Bosch (Premià de Dalt); Institut Alba del Vallès (Sant Fost de Campsentelles); Brianxa (Tordera); i Institut de Vilanova del Vallès (Vilanova del Vallès).