El Fiat 124 Spider està disponible des de 25.990 euros

Ja ha començat la comercialització del Fiat 124 Spider i, com era d’esperar, el seu preu anirà és semblant al del Mazda MX-5. La gamma està composta de dues versions; “124 Spider” i “124 Spider Lusso”, amb preus que arrenquen des dels 25.990€ i 27.990€ respectivament.

El Fiat 124 Spider hereta el seu nom del clàssic 124 Spider presentat a Torí al 1966 i ret homenatge al seu predecessor, que ha complert mig segle. Amb el 124 Spider, Fiat torna al segment dels convertibles, un lloc que havia abandonat des que va desaparèixer el Barchetta.

Comença la comercialització del Fiat 124 Spider | Diari Català
Interior

El Fiat 124 Spider s’ha creat com un roadaster excitant i distintiu. Els dissenyadors del Centre Stile Fiat han creat un automòbil que incorpora amb una nova perspectiva la bellesa clàssica del seu predecessor sense trair la seva essència. El frontal presenta un disseny imponent, amb dos petits doms al capó que suggereixen un sentit de potència. Els laterals tenen proporcions d’esportiu, igual que el seu motor longitudinal i la seva mecànica amb tracció posterior, a més d’un habitacle tirat cap enrere, característiques que utilitza el Mazda MX-5.

Mecànicament equipa un motor 1.4 Turbo MultiAir amb 140 CV de potència i 240 Nm de parell màxim. El motor s’ajunta a una caixa del canvis manual de sis velocitats i la seva tracció posterior li aporta una major personalitat esportiva.

Comença la comercialització del Fiat 124 Spider | Diari Català
Vista posterior amb la capota tancada

Les versions disponibles són el “124 Spider” i el “124 Spider Lusso”. L’equipament de sèrie del “124 Spider” inclou Llandes d’aliatge de 16”, retrovisors exteriors elèctrics, doble sortida d’escapament d’acer, capota de tela amb accionament manual, volant i pom del canvi en pell, seients de tela, climatizador manual, botó per a sistema d’arrencada sense clau, radio amb pantalla de 3” amb MP3+USB, Bluetooth i control de creuer. El “124 Spider Lusso” incorpora altres detalls, com les llandes d’aliatge 17”, doble sortida d’escapament cromada, fars antiboira davanters, seients de pell i climatizador automàtic.

Amb tota aquesta informació al vostra abast, l’elecció ja és vostra; preferiu el motor turbo del Fiat 124 Spider o el motor atmosfèric del Mazda MX-5, passeu i aneu triant.