Propostes d’activitats per fer a la Nit dels Museus

Aquesta nit més de 80 museus obren les seves portes per oferir una nit única al públic perquè pugui gaudir d’una velada diferent.

‘Endinsa’t de nit al Botànic’  

Jardí Botànic de Barcelona – De 19 h a 1 h

El Jardí Botànic de Barcelona ofereix una visita guiada amb els Amics del Jardí a la llum de la lluna amb música de jazz en directe a càrrec de la Free Time Band. Al recorregut també es farà observació d’estels amb telescopis. Més informació al Nat.

Estrena’t al Blau!

Museu Blau de Barcelona – De 19 a 1 h

El Museu Blau de Barcelona organitza diferents activitats amb col·lectius del entorn que faran de les instal·lacions del museu una mostra de festivitat i creativitat. La Central del Circ presentarà l’espectacle ‘Praxis‘ de la companyia Estropicio amb Famara Pardo, Oriol Pita i el malabarista Pietro Selva, Africa Pasteef oferirà ‘Percussió de Senegal‘ i el Colectivo flamenco Calicanto del Besòs farà un ‘Espectacle de flamenc‘, aquestes seran algunes de les activitats, per a més informació al Nat.

Col·lecció filatèlica Ramon Marull

Per primera vegada se suma a la Nit dels Museus el Gabinet Postal. Es podrà veure a sis museus de la ciutat reproduccions a gran format de peces de la col·lecció filatèlica.

 Concurs fotogràfic fotomòbil

Altre de les activitats destacades per aquesta jornada és el concurs fotogràfic que és dura a terme a les xarxes socials Instagram i Twitter on es podrà participar etiquetant les fotografies amb el hashtag #bcnesmuseu. Més informació a la meva Barcelona.

 Tallers gratuïts a l’Institut del Teatre

L’Institut del Teatre ofereix tallers amb professionals de les arts escèniques on gaudir d’una nit molt artística.