Comissen droga i armes prohibides en un bar nocturn de Girona

0
mòbil, droga, Girona, Mossos d'Esquadra
Foto: @mossos

Els Mossos van aixecar 19 actes per tinença de droga, tres per armes prohibides i una acta administrativa per irregularitats detectades en el local, i es va localitzar una menor escapada d’un centre de menors

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Girona van comissar droga i tres armes prohibides durant un control en un local d’oci de la ciutat, el Caribbean, durant el que també van trobar a una menor que s’havia escapat d’un centre de menors.

En un comunicat aquest dijous, la policia catalana ha informat que en el control, fet a les 2.30 hores del 19 de març, es va identificar a 27 persones dins i fora de l’establiment, i també es van registrar vehicles.

Els Mossos van aixecar 19 actes per tinença de substàncies estupefaents, tres per armes prohibides i una acta administrativa per irregularitats detectades en el local, i es va localitzar una menor, que ha estat tornada al centre de menors de Girona del qual s’havia escapat aquella nit, han explicat fonts policials a Europa Press.

El control es va realitzar amb la finalitat de garantir la seguretat dins el local i a la zona pròxima, segons la policia catalana, després que fa poc s’hagin produït dos homicidis a l’aparcament.