Computex: G.Skill mostra què té preparat

  0
  Computex: G.Skill mostra què té preparat

  Computex: G.Skill mostra què té preparat

  G.Skill ja ha realitzat la presentació en el Computex

  G.Skill ja ha realitzat la seva presentació en el Computex que està tenint lloc en Taipei, i ha mostrat una bona quantitat de productes i entre ells diverses sorpreses, ja que a més de memòries RAM i SSDs ha mostrat fonts d’alimentació i una completa línia de perifèrics Gaming.

  G-Skill, establerta en 1989 pels entusiastes, és una empresa capdavantera fabricant de mòduls de memòria amb seu en Taipei, Taiwan. Amb les forces tradicionals, hem construït una excel·lent reputació per satisfer la demanda del mercat i el foment de la competitivitat empresarial tant a nivell local com a nivell internacional amb les seves dedicatòries per oferir preus competitius, lliurament a temps, qualitat garantida, Serveis al Client Orientat i diversitat de productes.

  Memòries Trident Z DDR4

  Trident Z és el nom escollit per G.Skill per a aquesta nova família de memòries RAM DDR4 especialment pensades per Overclockers i entusiastes. Compten amb un disipador d’alumini de màxima qualitat i una barra lluminosa personalizable en diversos colors, proporcionant als amants de l’estètica en el PC la possibilitat d’adequar l’estètica de les memòries a la de la resta de components, alhora d’un excel·lent rendiment tèrmic.
  Estaran disponibles sempre en kits de 4 mòduls Quad-channel a partir de Juliol de 2015, a un preu que dependrà de la grandària i la velocitat. G.Skill publicarà l’anunci oficial amb tots els detalls en les properes setmanes.

  Computex: G.Skill mostra què té preparat

  Fonts d’alimentació Ripjaws

  El fabricant s’atreveix també amb les fonts d’alimentació, presentant aquesta nova família amb models que van des dels 750 fins als 1250 watts, deixant clar des de l’inici que van a per la gamma alta sense dubtar-ho.
  Totes les fonts G.Skill Ripjaws Sèries compten amb cablejat 100% modular i depenent del model amb una certificació d’eficiència 80Plus Gold o 80Plus Platinum. G.Skill manté que han utilitzat els millors materials possibles en aquestes fonts per assegurar la millor estabilitat, com a condensadors japonesos preparats per funcionar fins a a 105ºC de temperatura. A més, han integrat la tecnologia Zero Fan Noise, ja típica en fonts de gamma alta, que consisteix que el ventilador de la font roman apagat quan l’equip està en repòs.

  Computex: G.Skill mostra què té preparat

  Nova línia de perifèrics

  G.Skill ha anat més enllà, i en el Computex d’aquest any han presentat també una línia completa de perifèrics Gaming (també anomenada Ripjaws, molt originals amb els noms no són…) que inclou dos teclats mecànics, un ratolí amb il·luminació RGB i dos auriculars amb so envolvent 7.1.

  Respecte als teclats, són exactament iguals però un compta amb il·luminació en vermell i l’altre amb RGB. Tots dos estaran disponibles amb mecanismes Cherry MX Xarxa i Cherry MX Brown, tindran emmagatzematge de perfils en la seva memòria interna i tecles dedicades per macros.

  Computex: G.Skill mostra què té preparat

  En quant al ratolí, ha estat dissenyat amb l’última tecnologia i pensant en una màxima personalització. Per això té un disseny ambidextre, incorpora un sistema d’ajust d’altura per al palmell i laterals intercanviables per adaptar-se a qualsevol tipus i grandària de mà.
  Incorpora també un processador ARM de 32 bit i un sensor làser Avago, que juntament amb els interruptors Omron asseguren la màxima fiabilitat, qualitat i vida útil. Per descomptat es tracta d’un ratolí pensat per Gaming, per la qual cosa també té una freqüència d’actualització de 1000 Hz i fins a 8200 DPI de sensibilitat. És capaç d’emmagatzemar fins a 5 perfils individuals i compta amb 8 tecles totalment programables. Per completar, té 4 zones d’il·luminació individuals que es poden configurar amb tot l’espectre de colors RGB.

  Computex: G.Skill mostra què té preparat Per acabar amb els perifèrics, G.Skill també ha mostrat en el Computex dos auriculars amb so envolvent 7.1, un amb so virtual (amb altaveus de 50 mm potenciats per la tecnologia Dolby Pro Logic Ilx) i un altre amb so real (amb 10 altaveus individuals en total).
  Tots dos comparteixen el disseny exterior, amb unes orelleres circumaurals tancades que aïllen del soroll exterior i col·laboren en la sensació d’immersió en els jocs. Compten amb la tecnologia de posicionament sonor Xear 3D, i el seu micròfon plegable té cancel·lació de soroll activa.

  Computex: G.Skill mostra què té preparat

  Aquests perifèrics de G.Skill es presentaran oficialment a partir del tercer trimestre de l’any, moment en el qual ens donaran a conèixer les seves característiques tècniques completes i el seu preu de sortida al mercat.