Concert de Sant Esteve amb l’Orquestra Simfònica del Vallès

0
Centre Cultural de Terrassa | Diari Català
Foto: Centre Cultural de Terrassa

Avui l’Orquestra Simfònica del Vallès farà el concert de Sant Esteve a Terrassa amb Gilles Apap

L’Orquestra Simfònica del Vallès farà avui dissabte el Concert de Sant Esteve, que coincideix amb el 25è aniversari del primer recital d’aquest tipus al Centre Cultural Terrassa.

El gran reclam de la cita d’aquest any serà el director i violinista, Gilles Apap, a qui Yehudi Menuhin va batejar com l’autèntic violinista del segle XXI, dotat d’una gran habilitat per incorporar una varietat de gèneres i estils musicals del repertori clàssic, segons va informar dijous l’equipament cultural en un comunicat.

A més d’actuar amb el seu violí, Apap dirigirà el concert, que porta per títol Festival de Valsos i Danses i inclou un repertori amb peces de la simfonia Haffner de Wolfang Amadeus Mozart, el ‘Die Fledermaus’ i ‘Unter Donner & Blitz’, entre d’altres, de Johann Strauss i la ‘Havanaise’ de Camille Saint-Saëns.

També inclourà ‘The Typewritter’ i ‘The Irish Washerwoman’ de Leroy Anderson, que completa la llista d’un concert de dues hores de durada.

Es tracta d’una cita per la qual han passat més de 15.000 espectadors des que es va realitzar la primera actuació el 1990.