Agenda: Concerts 2016

0

Bunbury, IL Divo i Amaral alguns dels artistes que visitaran Barcelona el pròxim any

IL Divo acturaràn a Barcelona el 5 de juny

Carlos, Urs, David i Sebastien, Il Divo, han anunciat la seva nova gira, ‘Amor i Passió’, en què presentaran en directe els temes del seu nou àlbum i els seus grans èxits, amb unes cites que seran a Barcelona, Madrid, Bilbao i A Corunya el juny del 2016.

La promotora Doctor Music ha informat en un comunicat que el 5 de juny la banda actuarà a l’Auditori del Fòrum de Barcelona; el dia 6, al Barclaycard Center de Madrid; el 8, al Biscaia Arena – BEC de Bilbao, i el 10, al Coliseum d’A Corunya. Les entrades per als concerts d’Il Divo a Espanya es podran adquirir a partir de dimecres als canals de venda habituals.

Totes les entrades seran de seient reservat, i el seu preu estarà entre els 42 i els 110 Euros, segons la ciutat i la ubicació; i es podran adquirir un màxim 6 entrades per compra.

‘Amor i Passió’ dóna títol a aquesta gira i també és el setè àlbum d’estudi d’Il Divo i el més ambiciós fins avui. Il Divo ha gravat 12 cançons que inclouen un segle de tangos tradicionals, càlids boleros i mambos clàssics. Els sabors i ritmes sensuals d’Espanya i Cuba, Argentina i Mèxic prometen establir les bases d’aquesta nova gira per al 2016.

No faltaran  en els seus concerts temes de Julio Iglesias com ‘A Las Mujeres Que Yo Amé’, i també ‘Si Voy A Perderte’, de Glòria Estefan, o la versió més llatina de l’Himno de la Alegría’, de Ludwig van Beethoven.

Amaral arrencarà la seva gira el 6 de maig

Amaral | Diari Català
Foto: Europa press

Amaral torna a la carretera el 2016 amb una gira de 25 concerts per presentar el seu nou disc ‘Nocturnal’ a Espanya, que arrencarà al Festival SOS 4.8 de Múrcia el 6 i 7 de maig.

Després prosseguirà per Bilbao (14 de maig, Pavelló Miribilla), Madrid (19 de maig, BarclayCard Center), Saragossa (21 de maig, Pavelló Príncipe Felipe), València (28 de maig, Plaça de Toros), Barcelona (11 de juny, Palau Sant Jordi Club) i Màlaga (17 de juny a l’Auditori).

Les entrades es podran adquirir en prevenda exclusiva des del dilluns 14 de desembre a Taquilla Mediaset, i a partir del dia 15, també al web oficial del grup.

Enrique Bunbury al Festival Cruïlla al juliol

Festival Cruïlla | Diari Català
Foto: Festival Cruïlla

Enrique Bunbury, la banda barcelonina Love of Lesbian i el mític grup granadí 091 són les primeres confirmacions del Festival Cruïlla, que es farà a Barcelona del 8 al 10 de juliol, ha informat l’organització.

Bunbury oferirà al Cruïlla un directe elèctric ple de hits en què inclourà temes d’Héroes del Silencio, i Love of Lesbian presentaran en el festival el seu nou treball previst per al 2016 a l’únic concert previst a l’estiu a Barcelona.

Un dels retorns més esperats en l’escena rock espanyola és 091, que ha tornat a l’activitat després de la seva ruptura el 1996 i que tindrà en el festival barceloní una de les seves parades de la gira.