Condemnat a quatre anys de presó un Guardia Urbà per posar multes falses

0

L’agent va estar posant multes a una dona perquè, segons ell, l’havia mentit

 

L’Audiència de Barcelona ha condemnat a quatre anys i mig de presó i sis més d’inhabilitació a un Guardia Urbà de la capital catalana per posar reiteradament multes falses a una conductora amb la que va flirtejar. A David R., com es diu l’agent, se’l condemna per un delicte continuat de falsedat en document oficial. I tot perquè aquest policia assegura que la dona el va mentir al no comentar-li en el seu moment que tenia parella.

La història comença quan la conductora i l’agent es van conèixer l’any 2012 en un control d’alcoholemia, on la dona va donar positiu amb 0,25 miligrams. L’agent, però, no va denunciar la dona argumentant que hi havia un marge d’error. Després d’això, policia i conductora van estar conversant per Whatsapp i fins i tot van fer un cafè en un centre comercial.

Però la relació no va anar més lluny. Amb una mica de rancúnia, l’agent va advertir a la dona que al seu perfil de Facebook se la veia amb la seva parella, fet que no li havia comentat. Després d’això, diu la sentència de l’Audiència de Barcelona que l’agent va tramitar fins a quatre denuncies acusant la conductora de fets que mai van succeir en llocs on la dona no havia estat, ja que vivia fora de la ciutat de Barcelona.

La dona va recórrer totes les multes, que li van ser anul·lades el 2014. A més, va presentar la denúncia que ha provocat aquesta condemna, que a més inclou una indemnització de 4.500 euros que l’agent haurà de pagar a la dona.