Condemnat a 17 anys per matar una dona i enterrar-la en un descampat de Badalona

0
Badalona
Edifici de l'Audiència de Barcelona Foto: Europa Press

El condemnat va colpejar víctima i la va estrangular a un centre comercial de Montigalà, Badalona. Poc després, va enterrar el seu cadàver i va tornar al pis, on el marit va denunciar la desaparició de la dona.

L’Audiència de Barcelona ha condemnat a 17 anys de presó l’home que va matar una dona de Santa Coloma de Gramenet,de 37 anys, a la que va enterrar prop de la zona muntanyosa de Montigalà, a Badalona.

La víctima havia rellogat una habitació a l’agressor al seu pis, on ella vivia amb el seu home i els seus fills, informa el Diari de Badalona. Els fets es remunten al 7 de febrer de 2014, quan la dona es trobava al complex comercial de Montigalà. L’assassí la va trucar per trobar-se i ella va deixar els nens a càrrec del germà gran jugant en un parc.

Quan tots dos es van trobar, el condemnat va colpejar víctima i la va estrangular. Poc després, va enterrar el seu cadàver i va tornar al pis, on el marit va denunciar la desaparició de la dona.

El cos no va ser trobat fins al mes d’abril, en avançat estat de descomposició. Durant la instrucció, els mesos previs a la troballa del cos, la policia va recórrer alguns carrers de Montigalà i Fondo amb l’home detingut per reconstruir els fets.