Els fets van passar a l’agost del 2014 a Nerja

L’Audiència de Màlaga ha condemnat a 24 anys de presó l’acusat per acabar amb la vida de la seva parella, directora del museu de la població malaguenya de Nerja, l’agost del 2014, a la qual va causar 131 ferides amb un ganivet, després de copejar-la amb una ampolla. A més, s’imposa el pagament de 120.000 euros d’indemnització a la família de la víctima.

Aquesta sentència, a la qual ha tingut accés Europa Press, es produeix després del veredicte de culpabilitat emès per un jurat popular. Se’l condemna pels delictes d’assassinat i maltractaments habituals.

En la resolució es declara provat, seguint el veredicte de culpabilitat del jurat, que l’acusat va tenir una discussió amb la víctima i de manera sorprenent se li va acostar per l’esquena i li va pegar diverses vegades amb una ampolla de vi, amb la qual cosa la dona va quedar atordida.

Llavors, la va agafar dels cabells i la va arrossegar cap a la cuina i, mentre li deia “ja no vols baralla, veritat?”, li va clavar l’arma fins en 131 ocasions. Amb això pretenia causar-li la mort, però també “produir un sofriment addicional” a la víctima.