pixabay

Segons informa el Servei Català de Trànsit un conductor de 27 anys ha mort aquesta matinada en un sinistre viari mortal al punt quilomètric 204 de la C-25 a Arbúcies (Selva). Els mossos d’esquadra han rebut l’avís a les 4.14 de la matinada.

Encara s’estan estudiant les causes de l’accident que ha acabat amb la vida de l’únic ocupant del vehicle, J.A D.H, veí de Fogars de la Selva. Al lloc del sinistre s’hi han desplaçat sis patrulles dels mossos d’esquadra, quatre dotacions dels bombers de la Generalitat i una ambulància del SEM.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.