Un conductor provoca un accident per intentar matar la seva exdona

0

L’home va xocar voluntàriament contra un tot terreny que circulava en sentit contrari amb la intenció de matar la seva exparella, que viatjava amb ell

Els Mossos d’esquadra van detenir aquest dilluns un home de 23 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Josa i Tuixén, Lleida, que es va accidentar intencionadament per provocar la mort de la seva exparella, una dona que viatjava amb ell. El jove, que es recupera de les ferides a l’Hospital de la Seu d’Urgell, està detingut com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi dolós, en grau de temptativa, un delicte de danys i tres delictes lleus de lesions.

L’accident de trànsit es va produir el passat diumenge al voltant de les 22:00 hores a la carretera N-230, al terme municipal de Ribera d’Urgellet, quan el detingut va xocar voluntàriament amb un tot terreny que circulava en sentit contrari. L’altre conductor va evitar el cop frontal i es va produir una col·lisió lateral que va deixar ferits de gravetat els dos ocupants del turisme i lleus els tres del tot terreny.

La dona va explicar als Mossos d’Esquadra que el conductor era la seva exparella i que havia provocat l’accident intencionadament per intentar matar-la, i el mateix detingut, mentre era atès pels serveis d’emergència, també va reconèixer la voluntarietat de la seva acció.

Després de l’accident, els Bombers van treure del cotxe els dos ferits, que van ser evacuats a l’Hospital de la Seu d’Urgell acompanyats dels Mossos a primera hora de la matinada de dilluns. El conductor va ser traslladat a una habitació de l’hospital, on va ser detingut pels delictes de temptativa d’homicidi, danys i lesions, per les ferides causades als ocupants del tot terreny.

De la investigació es desprèn que la tarda del sinistre el detingut havia quedat amb la seva exdona per parlar, i mentre circulava en el seu cotxe, va accelerar la marxa i va envair de manera voluntari el sentit contrari de la marxa, amb l’objectiu d’impactar contra un tot terreny i posar fi a les seves vides.