Constantin Galca | Diari Catala

Constantin Galca sap que aquest dissabte l’equip es juga tres punts molt importants per recuperar la tranquil·litat que ha faltat amb els últims resultats

Constantin Galca creu que, per treure un resultat positiu contra el Valencia CF, la clau està en ser un bloc “més compacte”, que ha d’assumir “menys riscos” i, en definitiva, que el seu equip ha de “ser més pràctic”. El tècnic romanès reconeix que ha vist els seus jugadors “entrenar molt bé durant la setmana” i reconeix que l’entrada de Caicedo i Víctor Sánchez “aportarà molt al grup”.

“Tinc molta confiança en els jugadors. Vull que treballin al camp i ho faran perquè confio en ells. Estic segur que farem un bon partit a València”, ha expressat l’entrenador blanc-i-blau. “Hem perdut l’equilibri que teníem abans. Per això ara hem d’estar tots més junts, més compactes. He vist que els jugadors han entrenat molt bé i això és una bona resposta per a mi. Han entrenat amb molta actitud i molta implicació perquè la situació així ho reclama”, ha explicat Constantin Galca.

“Serà complicat per als dos equips perquè tots dos venim de partits no tan bons i tant ells com nosaltres buscarem treure la situació endavant”, ha reconegut. Galca també reitera que, com a persona, no es rendeix. “He estat un lluitador sempre i ho seré fins el final”, ha explicat. La bona notícia per al tècnic és que pot recuperar jugadors com Caicedo i Víctor Sánchez “perquè a més de la seva qualitat futbolística, ens aporten la seva experiència”.