Confisquen 4.000 articles falsificats a Badalona

0
Articles falsificats - diari català
Foto: TCB / Port de Mercaderies

Els articles falsificats eren tecnològics

La Policia Nacional i la Guàrdia Urbana han confiscat en un operació conjunta prop de 4.000 articles falsificats, tots tecnològics com altaveus i auriculars d’una gran qualitat i imitació d’una coneguda marca comercial que estaven destinats suposadament a vendre’s als voltants del Port de Barcelona.

Tres membres d’una mateixa família han estat arrestats per dirigir les activitats de l’entramat –des de l’adquisició dels articles, el seu muntatge i la seva venda–, que portaven a terme des de tres naus industrials de Badalona (Barcelona) que inclouen un taller en el qual etiquetaven i empaquetaven amb la imatge de la marca original, ha informat aquest dilluns la Policia Nacional en un comunicat.

Els productes, procedents del sud-est asiàtic, els rebien en una botiga de venda de productes similars a Badalona i des d’allà es distribuïen per a la seva venda sobretot en la via pública prop del Port de Barcelona, però també en petits establiments de zones costaneres del Maresme (Barcelona) i de la Costa Brava (Girona).

Els investigadors han escorcollat les tres naus al polígon industrial, on han confiscat més de 13.500 articles falsificats i han arrestat dos homes i una dona –que suposadament dirigien les activitats– com a responsables d’un delicte contra la propietat industrial.

A més dels 4.000 articles falsificats electrònics, han trobat 500 adhesius comercials, 9.000 caixes d’embalatge, 204 blísters, caràtules i cablejat.